KERESÉS

Spring olasz konyhabútor

A SPRING olasz konyhabútor eltérő színekben kapható matt vagy fényes változatban. Minőségi, környezetbarát alapanyagokból készült, így akár több éven át is hű társunk lehet a mindennapi főzésben.

Unja már a fekete és a fehér színű konyhabútorokat? Itt a SPRING olasz konyhabútor a játékos színeivel.

Napjainkban rengeteg konyhabútor közül válogathatunk. Nem kell az unalmas, a régi kádár kockában megtalálható szögletes, fehér szekrényt választanunk. Az élénk színeket kedvelők végre fellélegezhetnek, hiszen a SPRING olasz konyhabútor változatos színekben is kapható. Az élénk színek kombinálhatóak faszínű elemekkel is. Válasszon egy nyugtató zöld színű bútort és kombinálja világos barna faszínű elemekkel vagy akár színes csempével, hogy egy fiatalos konyhát kapjon.

A SPRING olasz konyhabútor eltérő színekben kapható matt vagy fényes változatban. Minőségi, környezetbarát alapanyagokból készült, így akár több éven át is hű társunk lehet a mindennapi főzésben. Ez a sokoldalú, praktikus konyhabútor különálló elemekből épül fel és egyedi méretben is rendelhető, így a budapesti „kis ékszerdoboz” lakásokba is remek választás, de egy hatalmas, tágas konyha is berendezhető vele. Az elemek között találhatóak fiókos és polcos szekrények is, melyek kaphatóak fogantyú nélküli változatban és külső fogantyúval is. Választható nyitott tároló, polcos elem és eltérő méretű konyhapult is. A BLUM prémium kategóriás konyhai fiókrendszer sok „okos” tárolási lehetőséget biztosít, így ebben a konyhában mindennek meglesz a helye, hiszen rend a lelke mindennek!

Legyen praktikus és dizájnos is egyben a konyha a SPRING konyhabútor segítségével! Színekre fel!

Ha felkeltette érdeklődését ez a dekoratív darab, akkor kérdéseivel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Nem tudja még, hogy minek, hol lesz a pontos helye? Nézzen körül nálunk! Lakberendezési ötleteket az Instagram oldalunkon talál.

SPRING Egy sokoldalú és praktikus modern konyha külső fogantyúval vagy fogantyú nélküli változatban (köszönhetően az ajtót kinyitó GOLA profilnak)

Frontok: laminált matt és fényes árnyalatokban, laminált faerezett felületekkel, laminált kőhatású felületekkel, és 25 színben matt festéssel

Spring konyhabútor a gyártó honlapján

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban , egyedi méretekben is rendelhetőek, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készülnek, BLUM – prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D/spring

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Típus:

Modern konyhabútor

Back to Top