KERESÉS

Asolo klasszikus konyhabútor

Az ASOLO klasszikus konyhabútor valódi gyöngyszem a romantikus, vidéki stílusú konyha kedvelői számára. Ez a konyhabútor magában hordozza az egyszerűséget, a hagyományt és a természetességet egyaránt.

Az ASOLO klasszikus konyhabútor valódi gyöngyszem a romantikus, vidéki stílusú konyha kedvelői számára.

Ez a konyhabútor magában hordozza az egyszerűséget, a hagyományt és a természetességet egyaránt. A letisztul vonalak, a meleg tónusok, a természetes anyagok és a bájos vintage stílusra emlékeztető formák és fogantyúk egy igazi modern és egyben vidéki hangulatú konyhát alkotnak. De ez a vidéki hangulat nem megy a funkcionalitás és a dizájn kárára. Az ASOLO klasszikus konyhabútor a modernitást és a hagyományt tökéletesen ötvözi, ezért egy egyedi hangulatú konyhát lehet vele kialakítani.

Ez a konyhabútor, szokás szerint, óriási elemválasztékkal rendelhető, így ideális egy nagy családi konyha vagy a kisvárosi lakások konyhájának berendezésére is. A fiókok, szekrények, tárolórészek és a polcok az elemlistából válogathatóak össze, így egyéni ízlés szerint kialakítható a tökéletes konyha. A konyhabútor igény szerint gépesíthető is, továbbá a szekrények és fiókok kérhetőek üveges ajtóval is.

Igény szerint az ASOLO olasz konyhabútor kérhető konyhaszigettel is, mely plusz tárolási lehetőségeket biztosít. Többféle színben kapható az egyszerűbb törtfehér árnyalattól egészen a pirosig, sőt az ASOLO klasszikus konyhabútor megrendelhető antik, pácolt és csiszolt lakozott kivitelben is. A frontok kerete tömör kőrisfa, melynek közepén kőris furnér betét található.

Az ASOLO konyhabútor egy igazán formabontó konyhabútor, így bátran merhetünk játszani a színekkel és az elemekkel, azaz minden lehetőség adott, hogy bárki maga tervezze meg a tökéletes konyhát!

Kérdéseivel kapcsolatban bátran forduljon kollégáinkhoz! Lakberendezési tippjeinket megtekintheti az Instagram oldalunkon!

Front: Keret tömör kőrisfa, középen kőris furnér betéttel 

Festés: antik, pácolt, csiszolt lakkozott színekben

Színválaszték
Termékkatalógus

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban rendelhető, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készül, BLUM – prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D/asolo

Anyag:

Keret tömör kőrisfa, középen kőris furnér betéttel

Méret SZxHxM [mm]:

Elemes

Szín:

Töltse le a színkatalógust a letöltéseknél

Típus:

Klasszikus konyha

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top