KERESÉS

ARON kanapé

A moduláris Aron kanapé kinézete nagyban eltérhet attól függően, hogy milyen elemeket választunk nappalinkba – a kicsi, tömör kétszemélyes kanapétól, az L alakún keresztül, a nagy sarokgarnitúráig minden lehetséges.

Az Aron kanapé az egyenes és a formabontó vonalak kedvelőinek egyaránt kedvence lesz.

A moduláris Aron kanapé kinézete nagyban eltérhet attól függően, hogy milyen elemeket választunk nappalinkba – a kicsi, tömör kétszemélyes kanapétól, az L alakún keresztül, a nagy sarokgarnitúráig minden lehetséges. Az Aron kanapé azonban mindezen kívül még kapható lekerekített, illetve hullámban végződő széllel is. A lekerekített végű kanapéhoz választhatunk egy hozzáilleszthető félhold formájú, csíkozott mintás puff elemet is. Ezzel igazán különlegessé tehető ez a fajta kanapé. Ha az esti meccset vagy sorozatot inkább egy fotelból élveznénk, arra is van lehetőség, hiszen ezt is választhatunk a kanapé elemei közül. Ha az ülést még kényelmesebbé szeretnénk tenni lábaink felpolcolásával, a kanapéhoz téglatest alakú puff is kapható, mely egy fotelhoz is remek választás.

Az Aron kanapé ugyanolyan lekerekített karfával rendelkezik, mint a Derlon kanapé, így ezen is kényelmesen álomra hajthatjuk fejünket. A varrással elválasztott szokatlan csíkozott derékpárna-sáv kialakításának köszönhetően olyan kényelmet nyújt, amelyről többé nem akar lemondani az, aki egyszer már kipróbálta. A háttámla lekerekített tetejének köszönhetően nincs szükség plusz kiegészítőre ahhoz, hogy fejünket kényelmesen hátra hajthassuk. A matrac típusa: expanzív habszivacs.

Az Aron kanapé lábai fa és alumínium színekben elérhetők. Ha a falábakat megfelelő színű szövettel párosítjuk, a kanapé akár a retró stílust is képviselheti.

Ha további információt szeretne az Aron kanapéról, ne habozzon, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha más inspirációkra is kíváncsi, látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/aron

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

Back to Top