KERESÉS

1–32 termék, összesen 61 db

Show

Aston ágyazható kanapé

Azonnal elvihető akciós kanapék

Cubo Rosso kanapék

DIVINE termékcsalád

ESSENTIAL HANDY termékcsalád

Estro Milano kanapék

Night and Day kollekció ágyazható kanapéi

BOB ággyá nyitható kanapé

Upper twist kanapé

Class klasszikus kanapé

Living bright kanapé

Princess design kanapé

Diva klasszikus kanapé

Gloria kanapé

A Nikita design kanapé elegáns és trendi kanapé, mely magán viseli a modern formatervezés jegyeit.Nikita design kanapé enteriőrben
Újdonság

Nikita design kanapé

Bowie design kanapé

Living minimal kanapé

Medea klasszikus kanapé

Atena klasszikus kanapé

Living chic kanapé

Grace klasszikus kanapé

KLOE kanapé

DERLON kanapé

Elite klasszikus kanapé

ANGEL kanapé

TOM ággyá nyitható kanapé

Alcove design kanapé

ASCOT klasszikus kanapé

ASPEN kanapé

Alcazar design kanapé

ARON kanapé

MARK ággyá nyitható kanapé

Sokszor említettük már, hogy a kanapé és az ülőgarnitúra befolyásolhatja az életünket, a mindennapjainkat ezért jól kell választani.

Ha úgy indulunk el ülőgarnitúrát, kanapét vásárolni, hogy tisztában vagyunk a rendelkezésünkre álló hely méreteivel, akkor nem érhet bennünket meglepetés. Vagy csak pozitív. A hely méreteiből adódóan rögtön tudni fogjuk érdemes-e fix kanapé vásárlásában gondolkodni, vagy szükség van például extra ágyfunkciókra.

Ha különlegesen egyedi stílusú kanapét szeretne valaki, akkor az ágyneműtartót minden esetben fel kell áldozni a szépség oltárán, így fix kanapét választhatunk. A design kanapék szerkezete a legtöbb esetben különlegesen kialakított. Mivel nem kell a hely a tároláshoz, sokkal vastagabb és süppedősebb ülőfelületeket lehet így kialakítani.

Fix kanapé esetében is fontos figyelembe venni a helyiség méretét, az ajtók nyitási irányát, az ablakok magasságát (ha alá kerül az ülőgarnitúra). Mivel a fix kanapé általában több évig használatban lesz, ezért olyan színt és kialakítást érdemes választani, ami hosszú távon megfelel az ízlésünknek. A legfontosabb, hogy a család minden tagjának kényelmes és pihentető legyen az új ülőgarnitúra. A fix kanapé esetében nagy jelentősége van a formának és a kárpitnak is. Egy szövet garnitúra melegebb hatást kelt, mint egy bőr, egy könnyen tisztítható szövetkárpit pedig nagyon okos választás. Főleg, ha háziállataink is vannak. De a kisgyermekes családoknak is ideális választás a vízzel lemosható szövet. Rendeléskor lehetőség van a személyre szabott összeállításra.

Az évekig tartó kényelem megéri a próbát, jöjjön el hozzánk!

Back to Top