KERESÉS

Mind a(z) 32 találat megjelenítve

Show

Upper twist kanapé

Living bright kanapé

Princess design kanapé

Gloria kanapé

A Nikita design kanapé elegáns és trendi kanapé, mely magán viseli a modern formatervezés jegyeit.Nikita design kanapé enteriőrben
Újdonság

Nikita design kanapé

Bowie design kanapé

Living minimal kanapé

Living chic kanapé

A Floyd design kanapé egy modern moduláris kanapé, mely egy kis érdekességet rejt magában.Floyd design kanapé enteriőrben
Újdonság

Floyd design kanapé

KLOE kanapé

DERLON kanapé

ANGEL kanapé

Alcove design kanapé

ASPEN kanapé

Alcazar design kanapé

Vivien kanapé, Grace kanapé és Audrey design kanapé

BOLERO kanapé

Style design kanapé

Hogan kanapé

Premiere design kanapé

Jonas kanapé

Kendal kanapé

Newman kanapé

Young kanapé

Murakami kanapé

Paul kanapé

Jest Droll kanapé

Jest Fancy kanapé

Posh collection

Spring kanapé

Sugar kanapé

Sense kanapé

Sokszor említettük már, hogy a kanapé és az ülőgarnitúra befolyásolhatja az életünket, a mindennapjainkat ezért jól kell választani.

Ha úgy indulunk el ülőgarnitúrát, kanapét vásárolni, hogy tisztában vagyunk a rendelkezésünkre álló hely méreteivel, akkor nem érhet bennünket meglepetés. Vagy csak pozitív. A hely méreteiből adódóan rögtön tudni fogjuk érdemes-e fix kanapé vásárlásában gondolkodni, vagy szükség van például extra ágyfunkciókra.

Ha különlegesen egyedi stílusú kanapét szeretne valaki, akkor az ágyneműtartót minden esetben fel kell áldozni a szépség oltárán, így fix kanapét választhatunk. A design kanapék szerkezete a legtöbb esetben különlegesen kialakított. Mivel nem kell a hely a tároláshoz, sokkal vastagabb és süppedősebb ülőfelületeket lehet így kialakítani.

Fix kanapé esetében is fontos figyelembe venni a helyiség méretét, az ajtók nyitási irányát, az ablakok magasságát (ha alá kerül az ülőgarnitúra). Mivel a fix kanapé általában több évig használatban lesz, ezért olyan színt és kialakítást érdemes választani, ami hosszú távon megfelel az ízlésünknek. A legfontosabb, hogy a család minden tagjának kényelmes és pihentető legyen az új ülőgarnitúra. A fix kanapé esetében nagy jelentősége van a formának és a kárpitnak is. Egy szövet garnitúra melegebb hatást kelt, mint egy bőr, egy könnyen tisztítható szövetkárpit pedig nagyon okos választás. Főleg, ha háziállataink is vannak. De a kisgyermekes családoknak is ideális választás a vízzel lemosható szövet. Rendeléskor lehetőség van a személyre szabott összeállításra.

Az évekig tartó kényelem megéri a próbát, jöjjön el hozzánk!

Back to Top