KERESÉS

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Show
Aqua Dolcevita fürdőszobabútor.Aqua Nyú olasz fürdőszobabútor.
Új termék

Aqua fürdőszobabútor

Smyle fürdőszobabútor, hullám dizájnBlob Smyle fürdőszobabútor matt kristály-savmart mosdókagylóval.
Új termék

Blob fürdőszobabútor

Új termék

Idea fürdőszobabútor

Az itáliai modern fürdőszobabútor reneszánszát éli. Alapvetően nem csak a stílus újult meg, hanem a minőségi alapanyagok és kiegészítők palettája is bővült. A berendezések kisebb és nagyobb terek betöltésére is alkalmasak.

A fürdőszobabútor lebegő- és padlóelemekből állítható össze egyéni igényeinknek megfelelően. A legújabb technológiának köszönhetjük az integrált modulok használatát, ahol az alsó elem a mosdókagylóval egy egységet alkot. A különböző alapanyagú fényes vagy matt mosdótálakat süllyesztve, valamint a “szekrény” felületére dizájnelemként is ráhelyezhetjük.

A horizontális és vertikális bútordarabok fiókos, polcos, nyitott és zárt kivitelben kaphatóak. Kitűnően kombinálhatóak mosógéppel, ruhaszárítógéppel, sőt egy komplett mosókonyha kialakítására is alkalmasak. A frontok fa-, fém-, kőhatásúak, bordázott, festett színes matt és fényes felületűek lehetnek. A fogantyúk mérete, alakja, elhelyezése választható, rejtett változatakor Push and Pull mágneses nyitó-záró rendszerrel készül a termék.

A különlegességek között szerepelnek a belső világítással ellátott bútordarabok, valamint a kiegészítők családjába tartozó érintőpanellel vezérelhető úgynevezett “okos” falitükrök. Szabályozhatjuk a tükör belső- és külső keretébe beépített világítást, valamint bekapcsolhatjuk a párátlanító funkciót is. A szekrények ajtaja és polcai, a nyitott polcrendszerek átlátszó és füstüvegből is kérhetőek. A mosdó felett praktikus egy tükörrel ellátott nyitható szekrénykét elhelyezni, ami mindennapos használati eszközeinket hivatott tárolni.

A nagyobb fürdőszobák különálló és integrált dupla mosdókagylóval is felszerelhetőek. Egy csodálatos káddal, zuhanykabinnal is kiegészíthetjük fürdőszobánkat, hiszen ez a termékcsalád igazán impozáns megoldásokat kínál ez utóbbiakra is!

Back to Top