KERESÉS

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Show

Baly étkezőasztalok exkluzív asztallap választékkal

Bonaldo puffok

Cubo Rosso kanapék

Semira franciaágy

Tulipe design fotel

Bianchini hálószobabútorok

Egyen bútorból hálószobát berendezni nem nagy dolog. Ha azonban Ön valami többre vágyik, valami különlegeset, exkluzívat szeretne, kérje tanácsunkat, nézze meg kínálatunkat! Egyéniség luxus kortárs stílusban, ez jellemzi a luxus hálószobabútorok kínálatát. Kiváló minőségű olasz gyártású, kézműves bútorok ezek, amik különlegessé teszik otthonát.

A minőségi és környezetbarát alapanyagokból álló bútoraink kiválasztható elemekkel és színekkel rendelhetőek. A magasfényű és matt felületek textúrája kellemes tapintású és rendkívül elegáns. Gardróbok esetében a nagy méretű ajtók zajtalanul és könnyedén gördülnek. Minden bútordarabunkat az egyedi stílus, a finom elegancia és a visszafogott luxus jellemzi.

3 dolog ihlette az olasz mestereket, amikor ezeket a csodálatos luxus bútorokat készítették: design, luxus és időtlen elegancia! A tökéletes végeredmény látszik az olasz luxus hálószobabútorok összes termékén. Ez az igazi DOLCE VITA érzés és hangulat. Minden részletre kiterjedő precíz kivitelezés, különleges anyagok és szövetek használata adja meg azt a különleges luxus érzését, ami ezekben a bútorokban megtestesül. Fáradjon be hozzánk, ismerje meg a luxus érzését és válogasson bútoraink közül! Minden az Ön kényelmét szolgálja!

Back to Top