KERESÉS

Semira franciaágy

Nemes egyszerűséget és időtlen eleganciát képvisel. A háttámla készülhet gombos, vagy geometriai mintás, steppelt textúrájú kivitelben is.

 

A Semira franciaágy meghatározó jellemzője a jellegzetes fejtámla, amely egészen az éjjeliszekrényekig fut ki. Ez a különleges design intim hangulatot, finom eleganciát és kényeztető kényelemérzetet sugall. Puha, félköríves formája tökéletesen illeszkedik modern és klasszikus enteriőrökbe egyaránt. Nemes egyszerűséget és időtlen eleganciát képvisel. A háttámla készülhet gombos, vagy geometriai mintás, steppelt textúrájú kivitelben is.

Semira franciaágy

Választható szövetből és bőrből egyaránt.

Méretek és technikai információk

Semira 2 franciaágy

Csak szövetből elérhető.

Méretek és technikai információk

 

Ez a különleges franciaágy a hálószoba központi eleme, amely meghatározza a tér hangulatát és stílusát. A klasszikus elegancia és a modern kényelem tökéletes ötvözetében megalkotott franciaágy, nem csupán szemet gyönyörködtető, hanem kivételes kényelmet is biztosít. A közepes magasságú háttámla  megjelenése egységes és letisztult, tartása stabil.

A design tekintetében, a franciaágyak gyakran rendelkeznek finom vonalvezetéssel, ívelt fej- és lábvégződésekkel, amelyek eleganciát kölcsönöznek az egész szobának. A kárpitozás anyaga lehet finom szövet vagy luxus bőr (Semira 2 csak szövetből készülhet!), amely tovább növeli a bútordarab értékét és komfortját. A színek skálája a visszafogott pasztelltől az intenzív, mély árnyalatokig terjed, lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő darabot. Rendelhető hozzá ágyvégi pad is.

Az ágykeret robusztus szerkezete biztosítja a tartósságot és stabilitást, miközben a minőségi matrac támogatást nyújt a testnek, elősegítve egy pihentető alvást.

A Semira és Semira 2 franciaágyak szokatlan, formabontó kialakításukkal hívják fel magukra a figyelmet. Különleges alakjuknak köszönhetően extravagáns hatást keltenek,  bármilyen lakberendezési stílussal rendelkező enteriőrbe is kerülnek.

További kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Anyag:

bőr, szövet

Back to Top