KERESÉS

Julius franciaágy

A Julius franciaágy fejtámláját geometriai mintákat létrehozó zsinór díszíti, amely minimális mintát rajzol, mégis dinamizmust kölcsönöz az ágynak. Mint oly sok más Felis által gyártott terméket, ezt az ágyat is praktikussá teszi az, hogy teljesen levehető kárpitozása van. Ez textil vagy ökobőr anyagok széles választékából valósulhat meg. 

A Julius franciaágy fejtámláját geometriai mintákat létrehozó zsinór díszíti, amely minimális mintát rajzol, mégis dinamizmust kölcsönöz az ágynak.

Mint oly sok más Felis által gyártott terméket, ezt az ágyat is praktikussá teszi az, hogy teljesen levehető kárpitozása van. Ez textil vagy ökobőr anyagok széles választékából valósulhat meg. 

A Julius franciaágy is lehet praktikus ágyneműtartós megoldású. Ennek segítségével előnyösen kihasználható az ágy mérete és további helyet tudunk nyerni az ágyneműk, a párnák, a ruházat vagy a személyes tárgyak számára. Az ágyneműtartóban elhelyezett tárgyak porosodását légmentes lezárás biztosítja.

A Felis innovatív fejlesztései és egy szabadalom lehetővé teszi az ágy alatti terültek kényelmes tisztítását porszívóval, és nem kell nélkülözni az ágyneműtartót alacsonyabb kivitel esetén sem.  A dinamikus egyszerű emeléssel lehetővé válik az ágyalap 45 fokos emelése, acélvázzal és gázrugóval. A kettős emelő mechanizmus segítségével pedig mind a 45 fokos emelést, mind az ágyalap és a matrac padlóval párhuzamos emelését megvalósíthatjuk. 

A hálószobában kialakított hangulat egyedül a tulajdonosaitól függ. Lehet erőteljes és fény­űző, elegáns vagy üdítően egyszerű. További információkért keressen minket valamelyik elérhetőségünkön! Ha pedig még több inspirációra vágyik, látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

Általános információk erről az ágyról:

  • ágyneműtartóval vagy anélkül is rendelhető,
  • választható a lábak formája, anyaga,
  • ágykeretet emelő szerkezet van benne (clean up system),
  • 3-féle ágyráccsal is kérhető,
  • lehúzható, mosható szövet kárpitozás,
  • óriási szövetválaszték.

Ágyaink a következő méretű matracokhoz választhatóak: 90 x 190/200 cm, 120 x 190/200 cm, 140 x 190/200 cm, 160 x 190/200 cm, 180 x 190/200 cm.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/julius

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

szövetmintából választható

Típus:

Kárpitos ágy

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top