KERESÉS

DERLON kanapé

A Derlon kanapé a lekerekített karfáján kívül a kontrasztot adó kéder miatt is különleges, mely biztosítja a stílusos megjelenést. A háromszemélyes kanapé moziszékek sorára emlékeztethet minket, így a Derlon kanapénak köszönhetően az otthoni filmnézős délutánokon vagy estéken is úgy érezhetjük magunkat, mint a moziban. Ha pedig a popcorn elfogy, akkor letehetjük a tálat egy puffra, hiszen ebből a kanapé elemei között három különböző méretűt is találhatunk.

A Derlon kanapé a kisebb lakásokba is képes elvinni a stílusos kényelmet.

A magas háttámláknak köszönhetően a Derlon kanapé a teljes hátnak megfelelő támaszt nyújt. A varrással elválasztott fejtámla és a különleges formájú karfa is a kényelmes támaszt biztosítja a fej számára. Így ez a kanapé a különböző alkatú, méretű személy számára is kellően komfortos lehet.

Ez a kanapé sok másik modern társával együtt moduláris kanapé, ami azt jelenti, hogy nem kell előre kész kanapét vásárolnunk, hanem különböző elemekből rakhatjuk össze azt egyedi igények szerint. Állíthatunk össze L alakút, de akár sarokgarnitúrát is. Fotel elem is elérhető, mely mindenben megegyezik a kanapéval.

A Derlon kanapé a lekerekített karfáján kívül a kontrasztot adó kéder miatt is különleges, mely biztosítja a stílusos megjelenést. A háromszemélyes kanapé moziszékek sorára emlékeztethet minket, így a Derlon kanapénak köszönhetően az otthoni filmnézős délutánokon vagy estéken is úgy érezhetjük magunkat, mint a moziban. Ha pedig a popcorn elfogy, akkor letehetjük a tálat egy puffra, hiszen ebből a kanapé elemei között három különböző méretűt is találhatunk. Ez a kanapé amellett, hogy stílusos, kényelmes pihenést nyújt akkor is, ha csak délutáni szunyókálásra használjuk, és akkor is, ha családi mozizás a cél.

Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkatársaink szívesen válaszolnak a felmerülő kérdésekre. Ha további termékeinkre is kíváncsi, nézzen körül a weboldalunkon vagy látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/cozy

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top