KERESÉS

Zerocinque olasz konyhabútor

A ZEROCINQUE olasz konyhabútor egy rejtett kihúzható munkalappal rendelkezik, amelynek meghosszabbításával plusz hasznos munkaterületet kapunk. Ennek köszönhetően nem kell attól félnünk, hogy a helyhiány miatt később fog elkészülni a vacsora. Ez a kis plusz munkafelület is sokat számít, így akár a sütemény és a főétel párhuzamosan is készülhet a hely megfelelő kihasználásával.

Praktikus és egyben gyönyörű konyhát keres? Nem kell továbbmennie, megtalálta!

Sosincs hely a konyhában, ezért a rend megtartása is nehezebbé válik? A ZEROCINQUE olasz konyhabútor számos rejtett tárolórésszel és okos megoldással rendelkezik. Bosszantó, ha semmi nem fér el a konyhában. De egy kisebb konyha is lehet praktikus, ha jól használjuk ki a helyet és okos tárolási megoldásokat keresünk. A ZEROCINQUE olasz konyhabútor számos praktikus megoldást biztosít a szűkös helyzetekre. A konyhabútor több elemmel is rendelkezik, amelyek variálhatóak, egyéni ízlés szerint kombinálhatóak és eltérő méretben kaphatóak. Az elemek között találhatók polcos, fiókos szekrények és különálló polcok is. A konyhabútor rendelhető igény szerint beépített spájz résszel is, ami harmonika tolóajtóval kapható.

A ZEROCINQUE olasz konyhabútor egy rejtett kihúzható munkalappal rendelkezik, amelynek meghosszabbításával plusz hasznos munkaterületet kapunk. Ennek köszönhetően nem kell attól félnünk, hogy a helyhiány miatt később fog elkészülni a vacsora. Ez a kis plusz munkafelület is sokat számít, így akár a sütemény és a főétel párhuzamosan is készülhet a hely megfelelő kihasználásával. A konyhabútor végén igény szerint egy asztalként is funkcionálható meghosszabbított rész is található.

A környezetbarát anyagokból készült, letisztult bútordarabokon különleges bemart technikával készült fogantyúk vannak, melyek modern és esztétikus látványt nyújtanak. A furnérozott vízszintes erezetű fafelület 13-féle színben kapható matt vagy magasfényű festéssel.

Tökéletes színben és méretben, plusz helytakarékos is? Na. pontosan ilyen egy álomkonyha! A ZEROCINQUE konyhabútor megrendelésével Ön is minden nap az álomkonyhában főzhet.

Kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban? Keressen fel minket bátran! Ha elakad a lakberendezésben és egy kis inspirációra vágyik, látogasson el az Instagram oldalunkra!

A Zerocinque különleges bemart ajtó fogantyújával, elragadó lineáris látványt nyújt  konyhája megjelenésében.

Front: furnérozott vízszintes erezetű fafelülettel (13 szín) , matt vagy magasfényű festéssel  (30-30 színben).

ZEROCINQUE konyhabútor a gyártó honlapján

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban rendelhető, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készül, BLUM – prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva. 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D/zerocinque

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Típus:

Modern konyhabútor

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top