KERESÉS

Havana baldachinos franciaágy

A Havana baldachinos hitvesi ágy szinte egy másik világba, kultúrába repíti használóit. Etlektikus szelleme, keleties stílusa igazán megnyerő.

A Havana baldachinos franciaágy keleties stílusát a különleges kőrisfából készült keretnek köszönheti.

A Havana franciaágy eklektikus szellemével, baldachinos ágyszerkezetével emelkedik ki társai köréből.  A teljes váz pácolt kőrisfából készült. A fa természetes erezetét őrző keret canaletto dió, sötét tölgy és fekete színben kérhető. A standard kivitelezés fejtámla nélküli, míg opcionálisan a szerkezet fejtámlával, annak finom bőrmegmunkálásával is kombinálható. Egyéni igényeinknek megfelelően, fa ágyrácsot, memória matracot is választhatunk hozzá. Az ágy három méretben rendelhető: M – 171x211x215 cm, XL – 191x211x215 cm, XXL – 204x214x215 cm. Ennek megfelelően az ágyrács méretei: M – 160×190 cm, XL – 180×200 cm, XXL – 193×203 cm.

Kiegészítőként szintén a Tonin Casa termékét, a kőrisfából készült Cubó fiókos éjjeli szekrényt ajánljuk. Természetesen a választható színek az ággyal megegyezőek. A szekrényke padlóbútorként az ágy mellé tehető vagy a falra is felhelyezhető. Az éjjeli szekrényen elhelyezett Boule gömbölyded kerámia váza tökéletesen bele illik az enteriőrbe. A 32 cm és 37 cm magas dekorációs elemek matt gyöngy fehér, matt kvarc szürke és matt óceán kék színekben gazdagíthatják a hálószoba stílusát.

A hálószoba összhangját az Atelier „Jacquard” szövéstechnikával készült 5 színt tartalmazó szőnyeggel is fokozhatjuk. Két méretben rendelhető: 240×340 cm és 300×200 cm.

Információért és ötletekért, felkészült munkatársainkat keressék az elérhetőségek egyikén! Facebook oldalunkon meglévő termékpalettánkról tájékozódhatnak folyamatosan!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Érdekelhetnek még…

Back to Top