KERESÉS

Aston ágyazható kanapé

Az Aston ágyazható kanapé különlegessége a gyors és egyszerű ágyazhatóságában rejlik. Érdekessége, hogy nyitási technikájának köszönhetően a kanapé ülőfelülete fejtámlává, illetve háttámlává alakítható.

Az Aston ágyazható kanapé óriási előnye a párnázott felület és az elemek praktikus kombinálhatósága.

Az Aston ágyazható kanapé nagyobb terek betöltésére is alkalmas, hiszen mind a három standard méretű változata meghaladja a két métert. A sarokkompozíció kialakítását kétféle nyitott végű ottomán teszi lehetővé. Mindkettő rendelkezik karfával és a hozzátartozó nagyméretű díszpárnával. A kanapé dizájnos alulról felfelé keskenyedő karfával készül, ahol a háttámla a karfa kiterjesztéseként körbefutó rész. A hát megtámasztását és a kényelmes ülést a dekorpárnák biztosítják.

A kanapét gyorsan és egyszerűen alakíthatjuk egy kényelmes fekvőfelületté. Erről a galériában található képek tanúskodnak. Kiválóan szemléltetik az Aston kanapéágy különlegességét, miszerint egy érdekes nyitási technikának köszönhetően, az ülőfelület fejtámlává, illetve, háttámlává változik az ágyazás során. A beépített szerkezet, csak a standard D25-ös nem deformálódó 11 (+,-1) cm vastag 123 x 192 cm, 143 x 192 cm, 163 x 192 cm matraccal rendelhető. Az alvóhely alapterülete sarokkompozíció esetén egy ottomán elemmel növelhető, így egy nagyobb összefüggő fekvőfelületet kapunk.

A kanapé egyes elemei külön-külön teljes egészében lehúzható és tisztítható kárpittal készülnek. A szövetminták óriási választékban bemutatótermünkben tekinthetőek meg, ezzel is megkönnyítve a választást.

Amennyiben kérdése, kérése merült fel a termékkel kapcsolatban, kérjük keresse fel munkatársainkat elérhetőségeink egyikén! További inspirációért Facebook oldalunkat is ajánljuk!

Gyártói oldal

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F / Aston

Anyag:

Lehúzható szövet

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

több színben

Típus:

Ágyazható ülőgarnitúra

Érdekelhetnek még…

Back to Top