KERESÉS

Fantasy gyerekszoba bútorok

A Fantasy minőségi gyerek- és ifjúsági bútorok széles választékát a ZG Mobili biztosítja. Az egymással könnyedén és játékosan kombinálható elemekkel helytakarékosan és biztonságosan rendezheti be a gyerekszobát. Az emeleteságy és a galéria kialakítása leginkább egy várhoz hasonlít, amely tökéletes játéktér a kicsik számára. A nagyobbak már az éjszakát, a nappal íróasztalként funcionáló, éjszakára pedig egy kényelmes fekvőfelületté alakított ágyon tölthetik.

A Fantasy gyerekszoba bútorok három alappillére: a “Híd gardrób” kialakítása, a “Helymegtakarítás” és az “Emeletes ágyak, galériák” alkalmazása.

Ezen nézőpontok és a személyes igények alapján, az egyes Fantasy gyerekszoba bútorok három csoportba sorolhatóak:

1.       Híd gardróbok

Klasszikus megoldás a legkisebb hálószobákban is, az ágy feletti ”áthidalók” elhelyezése. A hídszekrény mindkét oldala további elemekkel kombinálható, zárt gardróbszekrénnyel, nyitott polcos, fiókos modulokkal. Integrálható emeletes- és dupla kihúzható ággyal, íróasztallal, sarokelemekkel is. A gyermekhálószobákat teljes egészében Olaszországban gyártják. Tanúsított és garantált anyagokból készülnek, a legszigorúbb szabványoknak felelnek meg. Minőség és biztonság gyermekei egészsége érdekében!

2.       Helymegtakarítás

A ZG helytakarékos bútorok a nappali és a hálószoba intelligens, sokoldalú és többfunkciós bútorai. Szórakoztató és eredeti tervezési megoldások, amelyek az egyre könnyebben használható nyitási és zárási módoknak, a fejlett technikáknak köszönhetően rendkívül funkcionálissá teszik otthonát. A 2 az 1-ben elv érvényesül, hiszen az íróasztal és a gardróbszekrény egy mozdulattal ággyá alakítható. Sőt kettő egymás alatt és felett elhelyezkedő lehajtható ágyat is rejthet a kompozíció.

3.       Emeletes ágyak és galériák

Az emeletes ágy tökéletes ötlet a hálószoba praktikus és játékos kialakításához, hatékony megoldás a helytakarékosságra. A felső ágyhoz vezető létra, lépcső használata szórakoztató és biztonságos a gyerekek számára. A leesés elleni védelemről az esztétikus korlát, valamint az emeleti ágy oldalain található fel-le mozgatható, rögzíthető legurulást gátló panelek gondoskodnak. Az egyes elemek, tárolók egymás mellett, alatt és felett helytakarékosan helyezhetőek el, bármikor bővíthetőek. Az emleteságyon kívül, a magasított ágy is alkalmas játéktérnek és íróasztalnak is, nyitva hagyva a második ágy kialakításának lehetőségét. Több hely… több játék!

A Fantasy ifjúsági bútorok fehér és jégszínű felületén kívül további 11 színben, faerezetes és kőhatású változatban is rendelhetőek.

A gyerekszobák kialakításának valóban csak a fantázia szabhat határt, ahogy azt a Fantasy bútorcsalád elnevezése is sugallja!

A tervezésben és kivitelezésben kérje segítségünket elérhetőségeink egyikén! Aktuális ajánlatainkat Facebook oldalunkon tekintheti meg.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

ZG / Fantasy

Anyag:

laminált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern gyerekszoba kompozíció

Érdekelhetnek még…

Back to Top