KERESÉS

Even gardrób

Az Even gardrób tipikus példája annak, hogy a nagyobb méretű ruhásszekrények, idővel egyre nagyobbak lettek, majd gardróbszekrénnyé alakultak. Ha erre a termékre esik a választásunk, biztosak lehetünk benne, hogy az Even gardrób elemei segítségével egészen hosszú falakat alakíthatunk át gardróbszekrénnyé.

Tudta-e, hogy állítólag a ruhák vállfán való tárolása a 17. századi Spanyolországban lett először népszerű?

Az akasztós rész elengedhetetlen egy gardróbban, hiszen a gyűrött ruhadarabokat senki sem szereti. Az Even gardrób tipikus példája annak, hogy a nagyobb méretű ruhásszekrények, idővel egyre nagyobbak lettek, majd gardróbszekrénnyé alakultak. Ha erre a termékre esik a választásunk, biztosak lehetünk benne, hogy az Even gardrób elemei segítségével egészen hosszú falakat alakíthatunk át gardróbszekrénnyé. Ráadásul egy jól berendezett gardrób nem foglal sok helyet, mert speciális polcokkal, fiókokkal, kosarakkal, akasztókkal rendelkezik, és minden centimétert praktikusan kihasznál. Az Even gardrób nagy előnye, hogy a teljes belmagasságot kihasználhatjuk.

A méreteket és az elemeket tekintve ez a termék nagyon változatos lehet, de a belső kialakítás is nagyon sokféle változattal választható. Az egyszerű akasztók, polcok mellett, fiókok és számos kiegészítő beépítése is lehetséges. Egy jó gardróbszekrény kiszolgálja mindennapi igényeinket, leveszi vállunkról a körülményes tárolás terhét.

Hétféle méretszélesség, ötféle tolóajtóméret, közel 80-féle szín és 11-féle belső tartozék választható az Even gardrób esetében. Ezek között nem csak nyakkendő-tartót, hanem CD- és könyvtartót is találunk. Mindezen felül pedig 11-féle fogantyú is a rendelkezésünkre áll, hogy egyedi gardróbot alkossunk.

Kérdések merültek fel a termékkel kapcsolatban? Keresse fel kollégáinkat, akik mindenben segíteni fognak Önnek és örömmel fogadják személyesen is elérhetőségeink egyikén! További lakásdekorációs tippeket például az Instagram profilunkon is talál!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf / Even

Méret SZxHxM [mm]:

több és egyedi méretben rendelhető

Szín:

magasfényű, matt és faerezetű, óriási színválaszték

Típus:

Modern tolóajtós gardróbszekrény

Back to Top