KERESÉS

Star guruló irodaszék

A Star guruló irodaszék használata nagymértékben hozzájárul a mindennapos ülőmunkát végzők helyes testtartásához, jó közérzetéhez. Az ergonomikusan kialakított kárpitozott ülőrész alacsony és magas háttámlával, valamint karfával és anélkül is rendelhető. Az állítható ülésmagasság a kényelmes ülést biztosítja, a csillagalakú acél gurulólábak az asztaltól való felállást könnyítik meg.

A Star guruló irodaszék kollekció hagyományos irodák és dolgozószobák berendezésére készült.

A Star guruló irodaszék kollekció négy tagja magas vagy alacsony ergonomikus háttámlával, karfával vagy anélkül rendelhető. A kollekció karaktert és friss dizájnt kölcsönöz mind a hivatalos, s mind a privát környezetnek. A mindennapos, hosszantartó ülőmunka és a folyamatos koncentrációt igénylő munkavégzés legfontosabb eszköze a kényelmes irodaszék. A praktikus csillagalakú acél gurulóláb megkönnyíti a székből való felállást és annak mozgatását. Az ülésmagasság állítható, 48 cm-től 57 cm-ig pozícionálható. Az alacsony háttámlájú irodaszék 90 cm, míg a magasabb 105 cm magas az ülés megemelése nélkül. A lábazat és a karfa különböző matt festett színekben, akár óceánkék, okkersárga, bronz, piros, világosszürke, homokszín, fekete, fehér stb., illetve fényes krómszínű változatban kivitelezhető. Az ülőrész felülete stílusosan bordázott, amit leginkább a bőr, ecobőr kárpitozás emel ki. Ugyanakkor választhatunk homogén pamut-, bársony- és gyapjúszövetet, valamint strukturált, 3D hatású pöttyös és kockás textíliákat is a színskála minden árnyalatában.

A Star kollekció ötödik szereplője a hagyományos értelemben vett négylábú szék, amely diszkrét kialakításának köszönhetően tárgyalók, várók, étkezők tökéletes bútordarabjává válhat. A krómszínű vagy festett matt fém lábak, az irodaszékkel megegyező szövet, bőr vagy ecobőr kárpitozással párosíthatóak. A Star szék CATAS minősítéssel rendelkezik.

Amennyiben a Star kollekció elnyerte tetszését, kérjük keressen fel bennünket elérhetőségeink egyikén! További ötletekért Facebook oldalunkat is tekintse meg!

Gyártói oldal

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Midj / Star

Anyag:

acél lábazat / bőr, ecobőr, szövet, bársony, 3D mintás textília

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a gyártói oldalon

Szín:

több színben

Típus:

Modern irodaszék

Érdekelhetnek még…

Back to Top