KERESÉS

Omega irodabútor

Az Omega irodabútor darabjainak különleges formavilága teljesen egyedülálló. Az exkluzivitást és magabiztosságot sugalló íróasztalok bármely iroda fénypontjai lehetnek.

Az Omega irodabútor darabjainak különleges formavilága teljesen egyedülálló. Az exkluzivitást és magabiztosságot sugalló íróasztalok bármely iroda fénypontjai lehetnek.

A kollekció többféle típusú asztala lehetővé teszi, hogy az irodát praktikusan, stílusosan és könnyedén lehessen berendezni, az igényeknek megfelelően. A helytakarékosság nevében nyitott és zárt tárolók helyettesítik az “L” alakú íróasztal egyik lábát, amely teljesen egyedi módon teszi gazdagabbá annak funkcióit és formavilágát. Mivel a praktikus és biztonságos tárolás minden irodának fontos részét képezi. A kollekció tartalmaz 3 egyszerű vonalvezetést követő asztalt is, hogy a munkavégzés típusától, a hely nagyságától és a tértől függően tetszés szerint lehessen válogatni. A leghosszabb asztal tökéletes választás konferencia- vagy nagyobb előadóterembe is. Az asztal mellett négy személy is bőven elfér. Az asztalok számának növelésével a férőhelyszám tovább növelhető.

Az Omega irodabútor stílusát tekintve modern, de a faburkolat tökéletes választás klasszikus irodai stílus kialakítására is. A modern stílus nem véletlenül kedvelt a munkahelyek világában. Megjelenése egyszerű, letisztult és ebből adódóan jól kombinálható más bútordarabokkal. További előnye még, hogy a praktikusságra, egyszerűségre fókuszál, ezáltal könnyen átláthatóvá tesz minden helyet.

Az Omega irodabútor elemei többféle színben és természetes fahatású burkolatban is kaphatóak, így bátran variálhatóak egymással. Harmónia és elegancia jellemzi, amely segít abban, hogy a munkahelyi környezet elegáns és kiegyensúlyozott lehessen.

 online katalógus

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

CWalco/omega

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint és egyedi méretekben

Szín:

több színben

Típus:

Modern irodabútor

Back to Top