KERESÉS

Delta irodabútor-kollekció

A Delta irodabútor-kollekció termékei között 3-féle asztaltípus található. Például egy sok irodában már jól bevált és sokféleképpen alkalmazható L alakú és egy négy munkaállomásos négyzetes asztal.

Az olasz Delta irodabútor-kollekció modern és praktikus darabjaival könnyedén felszerelhetők nagyobb irodahelyiségek, vagy akár kisebb otthoni dolgozószobák is.

A Delta irodabútor-kollekció egyes elemei, hasonlóan a többi Walco office furniture irodai termékcsaládhoz, sokféleképpen és kreatívan kombinálhatóak. A modern vonalvezetés stílusos, könnyedén illeszkedik bármilyen környezetbe. A Delta irodabútor termékcsaládjának minden egyes tagja, a Walco olasz márkától megszokott minőségben és funkcionalitásban gazdag. Ezek a bútordarabok profizmust, eleganciát mutatnak irodaházakban, szállodákban és magánszemélyek otthonában egyaránt.

A Delta irodabútor-bútorkollekció termékei között 3-féle asztaltípus található. Például egy sok irodában már jól bevált és sokféleképpen alkalmazható L alakú és egy négy munkaállomásos négyzetes asztal. A Walco office furniture márka többi irodai termékcsaládjától eltérően, itt van olyan asztal, amely rendelkezik kihúzhatós fiókkal, így bővülnek a tárolási lehetőségeink. A többszemélyes munkaasztal kiegészül egy felső szeparációs elemmel, ami segíti a fókuszált munkavégzést.

A megfelelő irodai környezet kialakításához fontos, hogy az irodabútorunk szükség szerint, könnyen átalakítható vagy akár bővíthető termék legyen. Így például egy átszervezés esetén sem kell új bútorokat beszerezni. A Delta irodabútor elemei több extravagáns színben is kaphatóak, mint a neon zöld, amely extrém, de nem túl sok, így egyedi módon valósítja meg a színek és a környezet harmóniáját. A természetes fahatást keltő burkolat, a dizájn kialakításakor, további lehetőséget biztosít, a tetszés szerinti variálásra. A kellemes munkahelyi légkör és hangulat kifejezetten fontos a mai világban, a Delta irodabútor-kollekció garantáltan segít megvalósítani a lehető legoptimálisabbat.

Amennyiben egyszerűbb irodabútorokban is gondolkozik, tekintse meg a Basic irodabútor kollekciónkat, ide kattintva!

 online katalógus

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

CWalco/delta

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint és egyedi méretekben

Szín:

több színben

Típus:

Modern irodabútor

Back to Top