KERESÉS

Area 22 olasz konyhabútor

A praktikus konyha egyik ismérve, hogy minden kényelmesen elpakolható benne. Az AREA 22 olasz konyhabútor elemei között található beépíthető szekrénysor is, amely méretének köszönhetően ideális az edények, étkészlet és a tartós élelmiszerek tárolására is.

A konyha szépsége mellett a praktikusság is egy nagyon fontos szempont.

Egy konyha pedig akkor a legpraktikusabb, ha mi magunk alakíthatjuk ki. Ez az AREA 22 olasz konyhabútor esetében lehetséges. Az Olaszországban készült AREA 22 olasz konyhabútor óriási elemválasztékkal áll az Ön rendelkezésére. Az elemek méretei eltérőek és akár egyedi méretekben is megrendelhetőek. A konyhaszekrény akár gépesíthető is.
 
A praktikus konyha egyik ismérve, hogy minden kényelmesen elpakolható benne. Az AREA 22 olasz konyhabútor elemei között található beépíthető szekrénysor is, amely méretének köszönhetően ideális az edények, étkészlet és a tartós élelmiszerek tárolására is. Ezen a szekrénysoron az Ön számára megfelelő magasságba akár beépíthető a sütő is. A szekrények, polcok és nyitott polcrendszerek a konyha méretétől függően válogathatók össze a legpraktikusabb módon.
 
Ez a szemet gyönyörködtető, modern konyhabútor többféle színben is kapható, magasfényű vagy matt változatban is. Igény szerint a konyhabútor kérhető fogantyú nélküli változatban is Push-Pull megoldással, amely során egy finom nyomásra nyílik ki a szekrény vagy a fiók. A GOLA profillal ellátott fogantyú nélküli rendszer esetében az elemeket a korpuszba marják bele. Így ezek nem lógnak ki a bútor front síkjából, hanem a szekrényelemeken vízszintesen végig futó mélyedésként jelennek meg. Ezek a megoldások rendkívül esztétikus látványt nyújtanak, használatuk könnyű, de az AREA 22 olasz konyhabútor kérhető fogantyúval is.
 
Az AREA 22 termékünk lehetőséget ad arra, hogy Ön is kibontakozhasson a konyhában! Válassza ezt a minőségi olasz konyhabútort és főzésre fel! A termékkel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Látogasson el a Facebook oldalunkra és tekintse meg a legújabb lakberendezési ötleteinket!

Az AREA22 konyha szemet gyönyörködtető felületekkel, bővített modularitásának köszönhetően, maximális kompozíciós rugalmasságot biztosít a teljes lakberendezési tervezéshez. 

Ajtók választhatóak fogantyúval, vagy fogantyú nélküli változatban. (Push-Pull vagy GOLA  profillal)

Frontok: 25 festett magas fényű vagy matt színekben, FENIX nano-technológiás bevonattal, valódi fafurnér felületekkel natúr és festett színekben

AREA 22 konyhabútor a gyártó honlapján

Konyhabútoraink mindegyike óriási elemválasztékban , egyedi méretekben is rendelhetőek, a legújabb technológiával, környezetbarát anyagokból készülnek, BLUM – prémium kategóriás konyhai fiókrendszerekkel, csillapított vasalatokkal ellátva.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 5 / 5. Értékelések száma: 1

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

D/area22

Anyag:

furnérozott tölgy vagy dió

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Típus:

Modern konyhabútor

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 5 / 5. Értékelések száma: 1

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top