KERESÉS

Basic irodabútor

Ennek a kollekciónak a darabjai egyszerűek, de nagyszerűek. Négyféle asztaltípus közül lehet választani tetszés szerint, attól függően, hogy milyen munkához és mekkora térbe szánjuk. Az egyszemélyes asztal kisebb terekben is tökéletesen elfér.

A Walco cég Basic irodabútor termékcsaládja, ahogy a neve is jelzi, tartalmazza a szükséges bútordarabokat egy- vagy akár többszemélyes munkaállomás kialakításához is.

Ennek a kollekciónak a darabjai egyszerűek, de nagyszerűek. Négyféle asztaltípus közül lehet választani tetszés szerint, attól függően, hogy milyen munkához és mekkora térbe szánjuk. Az egyszemélyes asztal kisebb terekben is tökéletesen elfér. Kialakításának és vékony asztallapjának köszönhetően igény szerint elhelyezhető alatta akár több konténeres tároló is. Az alul „elválasztott”, szélesebb és hosszabb asztal már szolgálhat többszemélyes munkaállomásként is, de akkor is jó választás lehet, ha munkából adódóan ügyfeleket fogad irodájában. A “T” alakú irodai asztal, tulajdonképpen két darab “L” alakú asztal egyben. Ez segít, hogy két- vagy akár többszemélyes munkaállomás is létrehozható legyen, amely nagyobb teret és saját sarokrészt biztosít a szükséges munkavégzéshez. Végül, felhívjuk a figyelmet arra, hogy a felső szeparációs elemmel rendelkező, hosszú irodai asztal alkalmas egy kényelmes, hatszemélyes munkaállomás létrehozására is.

A Basic irodabútor hasznos kiegészítője egy alacsony konténeres tárolóelem, amely tökéletesen beilleszthető a kollekció összes asztaltípusa alá. Gurulós lábainak köszönhetően jobb- és baloldalra is könnyedén helyezhető.

A Basic irodabútor-koncepció lényege, hogy egyszerűen kombinálhatóvá tegye a megfelelő munkahelyi légkör kialakításához szükséges bútordarabokat. Különlegessége ennek a szériának, hogy elemei nem csak többféle színben, hanem természetes fahatást keltő burkolatban is kaphatók.

Amennyiben extrémebb irodai környezet kialakításában gondolkozik, tekintse meg a Delta irodabútor termékcsaládunkat!

online katalógus

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

CWalco/basic

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint és egyedi méretekben

Szín:

több színben

Típus:

Modern irodabútor

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top