KERESÉS

Marte irodabútor

A Marte irodabútor egy nagyon modern kialakítású, a tökéletes munkavégzést támogató irodabútor, amelynek többféle változata létezik. A Walco cég sosem csak az irodabútorokat vette figyelembe a gyártás során, hanem a megfelelő recepció és kiszolgáló bútorokat is gyártja ügyfelei számára.

A funkcionalitás, az ergonómia, a dizájn és a kiváló minőség, illetve ár-érték arány jellemzi a Walco irodabútorokat.

A Walco irodabútorai egy kisebb ügyvezetői iroda, egy nagyobb létszámú könyvelő cég, de akár egy egész irodaház számára tökéletesek. Főleg azért, mert az olasz cégnek sokféle terméke van a recepciós pulttól, az asztalon át egészen az irodai falakig. A Marte irodabútor is számtalan variációs lehetőséget kínál.

A Marte irodabútor egy nagyon modern kialakítású, a tökéletes munkavégzést támogató irodabútor, amelynek többféle változata létezik. A Walco cég sosem csak az irodabútorokat vette figyelembe a gyártás során, hanem a megfelelő recepció és kiszolgáló bútorokat is gyártja ügyfelei számára. Ennek következtében egész irodarendszereket vásárolhatunk. Többféle recepciós pult és egy- vagy többszemélyes munkaállomás is rendelhető a cég katalógusából, ami a munkavállalók munkavégzési feltételeit javítja. Mindez annak is köszönhető, hogy a Marte irodabútor moduláris irodabútor, amelynek nagy előnye, hogy szabadon variálható, építhető, toldható és kialakítható az egyedi munkavégzésnek és az egyéni munkavégzés igényeinek megfelelően. Maximálisan figyelembe veszi a dolgozók munkavégzési stílusát és munkavégzésének helyét, akár óriási terekbe, nagyobb előadóterembe is gyártanak bútorokat.

Amennyiben további kérdése lenne az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeinken! Vagy további inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

 online katalógus

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

CWalco/marte

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint és egyedi méretekben

Szín:

több színben

Típus:

Modern irodabútor

Back to Top