KERESÉS

Mercurio irodabútor

A modern stílus jegyében a Mercurio irodabútor a tér és a formák harmóniájára fókuszál. A termékcsalád különböző elemei számtalan geometriai alakzatban elhelyezhetők, ami segíthet az egész irodát átláthatóbbá tenni.

A Mercurio irodabútor termékcsaládjának kialakítása, lehetőséget biztosít a legmegfelelőbb munkahelyi környezet megteremtéséhez.

A Walco olasz cég kifejezetten irodai bútorok gyártására specializálódott. A Mercurio irodabútor termékcsalád segítségével ideális munkahelyi környezet hozható létre, mind egyéni, mind csapatmunka végzéséhez. Az egyedi koncepció lényege, hogy az elemek segítségével kialakítható a megfelelő környezet, legyen szó kisebb vagy nagyobb irodai helységről, egyéni vagy csoportos munkavégzésről. A különböző modulok nagyszerűen kombinálhatóak és könnyedén csatlakoztathatóak egymáshoz. Így pontosan oda helyezhetőek, ahol a munka szempontjából igazán szükség van rájuk. A kollekció termékeinek kombinálhatósága még azt is lehetővé teszi, hogy az adott tér maximálisan kihasználható legyen, ezzel is növelve a munkahelyi hatékonyságot.

Nem csak a bútordarabok, a színek és az alapanyagok különböző összeállításával is lehetőségünk van az ideális környezet megalkotására, igényeknek megfelelően. 12-féle színben kaphatóak az egyesek elemek, matt és lakkozott változatban egyaránt. A melamin bevonatnak köszönhetően nagyobb a bútorlapok kopásállósága, így az erőteljesebb igénybevétel sem jelenthet problémát.

A modern stílus jegyében a Mercurio irodabútor a tér és a formák harmóniájára fókuszál. A termékcsalád különböző elemei számtalan geometriai alakzatban elhelyezhetők, ami segíthet az egész irodát átláthatóbbá tenni. A díszítés, mentes a felesleges és funkciótlan elemektől, amely szintén a modern stílus egyik meghatározó sajátossága. Ennek köszönhetően lesz az irodai környezet letisztult, egyszerű, de mégis hangulatos.

Amennyiben előadó- és konferenciaterem berendezéshez szükséges stílusos bútorzatot is keres, kattintson ide és tekintse meg az Omega termékcsaládunkat is!

 online katalógus

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

CWalco/mercurio

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint és egyedi méretekben

Szín:

több színben

Típus:

Modern irodabútor

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top