KERESÉS

Kimera vezetői irodaszék

A Kimera vezetői irodaszék kollekció elegáns, futurisztikus kialakítású kényelmes, ergonomikus székei kiváló kiegészítői az üzleti- és hivatalos szféra irodabútorainak. A hosszantartó ülés, a folyamatos koncentráció alapfeltétele egy tökéletesen kialakított formatervezett guruló, emelő- és billenő mechanizmussal ellátott irodaszék.

Kimera vezetői irodaszék kollekció

A Kimera vezetői irodaszék kollekció tagjai formatervezett, futurisztikus megjelenésükkel méltán válhatnak az üzleti szféra, a hivatalos- és a munkahelyi környezet főszereplőivé. Kivitelezését tekintve alacsony és magas háttámlával, emelhető forgóüléssel, öt görgővel ellátott guruló- vagy négy küllős fix lábazattal kérhető. Az ülésmagasság gázlift segítségével állítható, valamint egyéni igény szerint billenő funkcióval is kiegészíthető. Az ergonomikusan kialakított ülőrész és a dizájnos karfa hosszantartó kényelmes ülést biztosít. A párnázott irodaszék valódi bőr, lángálló ecobőr és erősen égésgátló szövet kárpittal, valamint az elegancia fokozása végett steppelt rombuszmintás dekorvarrással is rendelhető.

A guruló- és a küllős lábak fémszerkezete acélból és alumíniumból készülhet, az alábbi választható színekben:

1.       Acél gurulólábak esetén: fekete

2.       Alumínium gurulólábak esetén: fényes, polírozott vagy festett aluszín

3.       Acél küllős lábazat esetén: fényes, polírozott aluszín

4.       Alumínium küllős lábazat esetén: krómszínű

FIGYELEM! Az ülőkagyló opcionálisan választható billenő funkciója a gurulólábbal készült változatban érvényesíthető. A küllős acéllábak alkalmazásakor csak forgatható, az alulábak esetén forgatható és emelhető is.

A háttámla magassága:

–          Gurulólábak esetén: az alacsony 100 cm, a magasított 131 cm

–          Küllős bázis esetén: az alacsony 88 cm, a magasított 118 cm

A Walco gyártócég úttörő az olasz minőségi irodabútorok készítésének területén. Komplex megoldást kínál irodák, nyitott munkaterületek, tárgyalók, recepciók, irodai válaszfalak, könyvtárak kialakítására.

Amennyiben a Kimera irodaszék elnyerte tetszését, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársainkkal elérhetőségeink egyikén! További ötletekért Facebook oldalunkat is megtekintheti!

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Walco / Kimera

Anyag:

acél vagy alumínium lábazat / bőr, ecobőr, szövet kárpit

Méret SZxHxM [mm]:

lásd a fotógalériában

Szín:

több színben

Típus:

Modern irodaszék

Érdekelhetnek még…

Back to Top