KERESÉS

Clara gardrób

Egészen biztos, hogyha Ön a Clara gardróbszekrényt választja, elégedett lesz sok-sok éven keresztül. A tartósság és a kényelem azok az összetevők, amelyek a tökéletes esztétikai élménnyel együtt jellemzik az Alf DaFrè márka összes modern melaminszekrényét.

A Clara gardrób, két vagy három tolóajtóval kialakított igazán funkcionális szekrény, amely nélkülözhetetlen a mindennapokban.

A galériaképen jól látszik, hogy a kivitel tekintetében sok-sok választásunk van.  A Clara gardrób például háromajtós változatban lakkozott kivitelben is kérhető, de lehet színes, matt és kétajtós is. Az Alf DaFre olasz márkától már ezt a bőséget megszokhattuk, tehát csak rajtunk múlik, hogy milyen lesz a gardróbszekrényünk. Ráadásul a méreteket is egyedileg alakíthatjuk ki. A cég az otthonokba helyezhető tolóajtós szekrényeket gondosan és odaadással tervezi, minőségi alapanyagokból hosszú évek bútorkészítési tapasztalatát alapul véve. Ezért egészen biztos, hogyha Ön a Clara gardróbszekrényt választja, elégedett lesz sok-sok éven keresztül. A tartósság és a kényelem azok az összetevők, amelyek a tökéletes esztétikai élménnyel együtt jellemzik az Alf DaFrè márka összes modern melaminszekrényét.

A hálószoba az otthonunk pihenésre szánt helye, ezért az olyan bútoroknak, mint a tolóajtós modern szekrények, pihentető légkört kell teremteniük. Ezt a szekrényrendszert nagy rugalmasság jellemzi. Nem rögzített méreteket ír elő, hanem teljes szabadságot biztosít a nyíló és tolóajtós modulok kiválasztásában. Az ajtók, burkolatok és fogantyúk széles választéka áll rendelkezésre a mágneses tartozékok exkluzív rendszere mellett. Ezek teszik teljesen eredetivé ezt a szekrénysort.

Kérdéseivel keresse kollégáinkat, akik mindenben a segítségére lesznek és örömmel fogadják érdeklődését elérhetőségeink egyikén! További lakásdekorációs tippeket például az Instagram profilunkon is talál!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf / Clara

Méret SZxHxM [mm]:

több és egyedi méretben rendelhető

Szín:

magasfényű, matt és faerezetű, óriási színválaszték

Típus:

Modern tolóajtós gardróbszekrény

Back to Top