KERESÉS

Tomasella tolóajtós gardróbok

A nyitó ajtók hiányából adódó helytakarékosság miatt kedvezőbb ez a termék azok számára, akik kis lakásban élnek és kis hálószobával rendelkeznek. A Tomasella tolóajtós gardróbok számos belső berendezéssel vannak felszerelve a tér tökéletes megszervezése érdekében.

A Tomasella tolóajtós gardróbok nevükből is következően tolóajtókkal ellátott szekrények, amik funkcionálisak és praktikusak.

A nyitó ajtók hiányából adódó helytakarékosság miatt kedvezőbb ez a termék azok számára, akik kis lakásban élnek és kis hálószobával rendelkeznek. A Tomasella tolóajtós gardróbok számos belső berendezéssel vannak felszerelve a tér tökéletes megszervezése érdekében.

A különböző esszenciák, színek és fogantyúk választékának köszönhetően ezek a szekrények nagyon könnyen testre szabhatók, egyéni ízlés szerint.

Például, akinek megtetszett a Doris nyílóajtós gardróbszekrény, annak most jó hírünk van, mert ez a típus kapható tolóajtós változatban is. Az ajtóba épített fém fogantyú ebben az esetben is kettéosztja a szekrény magasságát, továbbá itt is dekoratív ismertető jeggyé válik, de nagyon praktikus részlet is, amely megkönnyíti Doris gardrób fogását és biztosítja sima felületét. A beépített fogantyú opcionálisan lámpával is rendelhető.

A Tomasella tolóajtós gardróbok kivitelezése történhet úgy, hogy az ajtó színe a frontot függőlegesen két részre osztja. Vagy akár különböző geometriai formák is megjelenhetnek az ajtó felületén.

Ha valaki szereti az extrém és érdekes megjelenést, akkor a Kross tolóajtós gardróbot ajánljuk. Az ajtó átlós vágásai díszítő motívumokká válnak, amelyek roppant egyedivé teszik a Kross szekrény ajtajait. A profil vékony ferde vonalakat alkot, amelyek a matt vagy fényes üveglap könnyed textúrájával ötvöződnek. Élénk, de finom monokromatikus hatása van a felületnek.

A tolóajtókkal ellátott szekrények funkcionálisak és praktikusak a nyitó ajtók hiányából adódó helytakarékosság miatt. A Tomasella tolóajtós szekrények számos belső berendezéssel vannak felszerelve a tér megszervezéséhez, és a különböző esszenciák, színek és fogantyúk választékának köszönhetően testre szabhatók.

Kérdéseit kollégáink örömmel fogadják, bátran keressen bennünket elérhetőségeink egyikén! További lakásdekorációs tippeket például az Instagram profilunkon is talál!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

tomasella / nyílóajtós gardróbok

Anyag:

alumínium ajtókeret, belül 4 db festékmintánkból választható színű panellel

Méret SZxHxM [mm]:

több méretben rendelhető

Szín:

magasfényű, matt és faerezetű, óriási színválaszték

Típus:

Modern tolóajtós gardróbszekrény

Back to Top