KERESÉS

Fa ágyrács

Azt mindenki tudja, hogy az ágyrács az, amely elnyeli a dinamikus mozgásokból eredő energia egy részét, illetve kiegyenlített rugalmasságot biztosítva, segíti az egyenletes teherelosztást egy matracon.

Mivel az ágy jelentős részét képezi az életünknek egyáltalán nem mindegy milyen ágyrácsot választunk.

Azt mindenki tudja, hogy az ágyrács az, amely elnyeli a dinamikus mozgásokból eredő energia egy részét, illetve kiegyenlített rugalmasságot biztosítva, segíti az egyenletes teherelosztást egy matracon. A fa ágyrács az ágyrácsok legalapvetőbb és talán legegyszerűbb típusa. Ez az anatómiai fa matracváz fa lécekkel rendelkezik, amelyek az éjszaka alvásban lévő test változó helyzetének megfelelően mozognak. A matractartók lécekből készülnek, amelyeket a bükkfa kerethez rögzítenek tartókkal.

Ez a fa ágyrács rögzített bükkfa alap, amelyek tartószerkezete első osztályú gőzölt, rugalmas 68 mm-es falécekkel készül. A keret bükk rétegelt lemezből áll, gondosan ügyelve arra, hogy semmilyen egészségre veszélyes festék vagy szer ne kerüljön a gyártási folyamatba. Azoknak ajánljuk, akik a teljesen fából készült ágyrendszert részesítik előnyben.

Dupla és egyágyas, illetve tetszőleges méretben kapható.

Tudta-e, hogy az ágyrács biztosíthatja például egy matrac szellőzését, az optimális alvásklíma megteremtését és a matrac hosszútávú higiéniájának megőrzését is? Sőt,  az ágyrács megváltoztathatja a matrac rugalmasságát, tökéletesítheti annak komfortját és hozzájárul az éjszakai alvás kényelméhez. A helytelenül kiválasztott ágyrács és matrac pedig hosszútávon káros hatással is lehet az egészségre.

Amennyiben kérdezne tőlünk az adott termékkel kapcsolatban, kérjük, bátran keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén! További inspirációkért, lakberendezési ötletekért látogasson el a Facebook oldalunkra!

 

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

E14, LR/E10

Méret SZxHxM [mm]:

80/85/90/120/160/170 x 190/195/200 cm

Típus:

Ágyrács

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top