KERESÉS

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Show

Abaco könyvespolc

Castle könyvespolc

Albatros könyvespolc

Nota könyvespolc

Sand könyvespolc

Apelle könyvespolc

Bár sokan már a digitális világ teljes térhódításáról beszélnek, azért a lakberendezés terén szerencsére még szükség van a könyvespolcokra, amelyen a könyvek mellett elhelyezhetjük kedvenc tárgyainkat is. Ráadásul az idő múlásával, ahogy könyveink és tárgyaink gyarapodnak, egyre nagyobb tároló felületre lesz szükségünk. Így a könyvespolcok mindig jó szolgálatot tesznek.

Az újkori építészet előszeretettel használ térelválasztókat a lakáson belül is. Főleg az egyterű lakások igénylik a tér kreatív felosztását, leválasztását. A térelválasztók általában nem képezik az épületszerkezet részét, így a célnak legtöbbször egy szabadon álló könyvespolc is megfelel. De a térelválasztók a kicsi és a tágas lakásban is helyt állnak. Ezek a könyvespolcok olyanok, hogy a hátsó részük nem zárt, vagyis mindkét oldalról lehet rájuk pakolni. A megoldás azért is hasznos, mert átereszti a fényt.

A folyamatos magas minőség mellett, mindig megújulva, a modern életmódhoz alkalmazkodva elhozzuk Önöknek a legújabb olasz trendeket felvonultató bútorokat.

Back to Top