KERESÉS

Castle könyvespolc

Általában a hagyományos könyvespolcok nem rendelkeznek annyira különleges dizájnnal és formatervezéssel, de ez nem minden esetben van így! A Castle könyvespolc olyan, mint akár egy kártyavár.

Általában a hagyományos könyvespolcok nem rendelkeznek annyira különleges dizájnnal és formatervezéssel, de ez nem minden esetben van így!

A Castle könyvespolc olyan, mint akár egy kártyavár. A fényjátéknak köszönhetően, amely rávetül a könyvespolcra, olyan látványt képes nyújtani, mintha valóban egy kártyavár paklijait szemlélnék. A Piramis alakú elválasztóinak kialakítása és látványvilága valósággal magukra vonják a tekintetet. Első ránézésre nagyon könnyű bútordarab tűnhet, de ez nem befolyásolja azt, hogy valójában egy igen erős és strapabíró szerkezet. Nyitottsága miatt a piramis elemeket úgy világítja meg a fény, hogy azok még tágasabbnak látszódnak.

A Castle könyvespolc a fa és a fém ötvözete. Maguk a polcok fából készültek, amelyek jól terhelhetőek és megfelelő strapabíróságot biztosítanak minden elhelyezett könyvnek és dísztárgynak egyaránt. A piramis elemeket, amelyek lakozott fémből készültek, tetszés szerint igazították és modellezték. Ily módon akár függőleges, akár vízszintesen helyezkednek el, a látvány garantáltan felejthetetlen. A fa polcok három variációban kaphatóak. Egy sötét árnyalatú tölgy, egy természetes tölgy és egy canaletto dió színben. Míg a fém piramis elemei matt fehér, matt rózsaszín, illetve kő bronz árnyalatban is elérhető. Garantáltan mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő színkombinációt. A Castle könyvespolc az egyszerűség és a modernség híve. Éppen ezért nem csak otthoni felhasználásra ajánljuk, hanem magánrendelőkbe, illetve várótermekbe is, hiszen luxus hatást kelt, így mindenki rácsodálkozhat, aki csak szembe találkozik vele.

Ha bármilyen kérdés felmerülne ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor keresse fel munkatársainkat az elérhetőségek egyikén vagy látogasson el a Facebook oldalunkra is!

 A gyártó oldala

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

ToninCasa/Castle

Anyag:

fa, fém

Típus:

könyvespolc

Méretek: 140 x 180 cm

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top