KERESÉS

Albatros könyvespolc

Első ránézésre egy hétköznapi polc juthat az eszünkbe, de az Albatros könyvespolc ennél több. Igazán különleges formatervezésű könyvespolc, amelynek egyszerűsége mellett ott rejlik a geometriai ihletésű elemek, amelyek a háromszög alakú szerkezetben érvényesülnek.

Első ránézésre egy hétköznapi polc juthat az eszünkbe, de az Albatros könyvespolc ennél több.

Az Albatros könyvespolc igazán különleges formatervezésű. Egyszerűsége mellett ott rejlenek benne a geometriai ihletésű elemek, amelyek a háromszög alakú szerkezetben érvényesülnek. Dizájnja nagyon gyengéd hatást kelt, apró és részletes kidolgozása miatt könnyűszerrel teremthet harmóniát és egyszerre változtathatja meg a szoba atmoszféráját is. Egyszerre modern és nagyon kifinomult bútordarab. Ráadásul a falra szerelhető funkciójának köszönhetően ideális olyan helyiségekbe, ahol kevesebb hely állna a rendelkezésünkre.

Az Albatros egy nagyon tartós és erős könyvespolc. Strapabíróságának és jól terhelhetőségének köszönhetően könnyedén képes megtartani a rá helyezett könyveket, valamint tárgyakat is. Kontrasztos felületének köszönhetően luxus minőséget tükröz. A bútordarab szerkezete fából, polcai pedig lakozott acélból készültek. Alapszerkezete három stílusban elérhető, sötét tölgy, canaletto dió és sötét hamu színekben is. A polcok lakozása pedig lehet matt fehér, fekete, agata pink, valamint kő bronz színű is. Így minden korosztály ízlésének megfelelő stílust képviselhet. Modern kialakítású és luxus bútordarabként nagyon jó választás a nappalik és a dolgozószobák esetén is, illetve ha nem csak otthoni használatra szeretnénk, akkor egy-egy rendelőben vagy váróteremben is megfelelő látványvilágot tárhat elénk. Nemcsak mutatós darab, de még praktikus is, hiszen jól terhelhető, de mégsem tűnik zsúfoltnak a polcok kialakítása miatt.

Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségen vagy látogasson el a Facebook oldalunkra is, ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban!

 Gyártói oldal

  

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

ToninCasa/Albatros

Anyag:

fa, fém

Típus:

könyvespolc

Back to Top