KERESÉS

Dreamy tükör

A Dreamy tükör változatos felépítésének köszönhetően bármely helyiségben megállja a helyét és könnyen a hölgyek nagy kedvence lehet, hiszen a tükör letisztult és eleganciát, harmóniát tükröz. Egy ilyen darab elé sokan szívesen beállnak egy utolsó sminkigazításra, vagy a frizura megcsodálására is.

Azok számára, akik az előszobát vagy a fürdőszobát szeretnék feldobni, vagy csak egy kis eleganciát belevinni a helyiségbe, a Dreamy tükör a legjobb választás.

A híres olasz dizájner Davide Bozzini tervei alapján készült tükröt minőségi alapanyagokból gyártja a Tonin Casa. Érdekes szövésű része kézzel font, dizájnos elem két (egy kisebb és egy nagyobb) kört köt össze. A kisebb belső körben kapott helyet a tükör. A szövés a belső tükörként funkcionáló kört rögzíti a szélső dekorációs ívhez, elkerülve a két elem elcsúszását és a tükör elmozdulását. A krómozott fémszerkezet, melyből a díszítő körelemek készültek, hosszú élettartamú és strapabíró, biztosítva a kör alakú tükör egyben tartását. A dizájner Dreamy tükör felső részén a szövés mellett, három darab tömör fából készült nem teljes gömb található. (Hátsó lapos részük biztosítja, hogy szépen ráfekszik a falra a tükör.) Ebből a hármas gömbrészből egy kör alakú fém karika nyúlik ki, mely a falra történő rögzítést segíti elő. Az elemek többféle színben is kaphatóak, egyéni ízlés szerint választhatóak ki. A fémszerkezet, a gömbök fa alapanyagának típusa, a szövött rész és még a tükör felületének a színe is megváltoztatható.

A Dreamy tükör változatos felépítésének köszönhetően bármely helyiségben megállja a helyét és könnyen a hölgyek nagy kedvence lehet, hiszen a tükör letisztult és eleganciát, harmóniát tükröz. Egy ilyen darab elé sokan szívesen beállnak egy utolsó sminkigazításra, vagy a frizura megcsodálására is. Így ez a tükör jól indíthatja a reggelt, mert a tökéletes külső felmérése után indulhat is a tökéletes nap.

A termékkel kapcsolatos kérdéseket kollégáink szívesen fogadják, így bátran keresse fel őket elérhetőségeinken! További lakásdekor tippekért keresse fel az Instagram profilunkat!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

ToninCasa/Dreamy

Anyag:

fa, fém, szövet

Típus:

tükör

Back to Top