KERESÉS

Family tükör

Egy meghitt otthon elengedhetetlen kelléke a gondosan megválasztott dekoráció és a tükör. A formabontó Family tükör az egész család igényeit is kielégítheti, ezzel a család kedvenc darabjává válhat.

Egy meghitt otthon elengedhetetlen kelléke a gondosan megválasztott dekoráció és a tükör.

A formabontó Family tükör az egész család igényeit is kielégítheti, ezzel a család kedvenc darabjává válhat. A letisztult Family tükör a multifunkcionalitás és a minimalizmus jegyében készült, hasznos és változatos felhasználást biztosítva kicsik és nagyok számára. Fantázia neve találó, hiszen az elrendezését és az alakját tekintve egy kisebb családfára is emlékeztethet bennünket, emellett a család minden tagja könnyedén tudja használni. Kisebb gyerekek szék nélkül is felérik, de anyának és apának sem kell leguggolni, ha meg szeretnék nézni magukat benne.

A ruhafogassal és hátsó LED világítással ellátott tükörcsalád az előszobában, a fürdőszobában és akár a hálószobában is elhelyezhető, ha nem ellenkezik az elképzeléseinkkel. Ezzel együtt tökéletes dekoráció a tinilányok szobájába is. Mindegy, hogy kalap, kabát, köntös vagy törölköző kerül rá, páratlanul elegáns és egyedi megjelenéséből a Family tükör nem veszít semmit. A Tonin Casa dizájnere, Nicola Tonin futurisztikus terveinek köszönhetően ezt az egyszerű használati tárgyat egyedi külsővel látták el. Kiszakítva az egyhangú, már megszokott egy tükörlapos megoldásból. A diófából készült tükör kérhető ezüst és bronzszínű lappal is, így a hideg és a meleg színekből álló hálószobába egyaránt könnyen beilleszthető.

Ha nem vágyik a mesebeli hercegnős tükröm-tükrömre, unja már az egyszerű és divatjamúlt darabokat, akkor a Family tükör egy ideális választás. Ahogy tervezője Nicola Tonin mondja – What world would it be without design? – Mi lenne a világgal dizájn nélkül?

Felmerülő kérdéseivel, kérjük, forduljon bemutatótermünkben dolgozó kollégáinkhoz! Ha inspirációra vágyik, akkor további tippeket a Facebook oldalunkon is talál!

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

ToninCasa/Family

Anyag:

fa

Típus:

tükör

Back to Top