KERESÉS

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Show

My space polcrendszerek

Day Collection nappali kompozíciók

Moon nappali kompozíciók

Domino nappali kompozíciók

Tomasella modern nappali kompozíciók

Antis polcrendszer

Klasszikus nappali kompozíció Eternity 2

Eternity H6226 klasszikus nappali kompozíció

Tonin Casa klasszikus nappali kompozíciók

Portofino klasszikus nappali kompozíciók

Nagyon sok helyet elvehetnek a tárgyak és az elektronikus eszközök a nappalinkból, ha nem figyelünk oda a praktikus elrendezésükre. Egyesek szerint a nappali egy nagy tároló helyiség. Vannak még, akiknek nappali egyik falát teljesen betöltő rendszer egyszerre könyvespolc és médiafal. A legpraktikusabb megoldás a nyitott polcos és zárt elemekből felépülő rendszer. Ezek a modulokból építkező nappali-rendszerek látványos megoldást kínálnak nappalik és médiafalak számára is. Továbbá szépen tagolható velük egy adott falszakasz.

A technológia és kreatív innováció iránti elkötelezett olaszországi gyártók garantálják a magas minőséget és egyedi megjelenést. Modern és klasszikus stílus? Nálunk megtalálja, ráadásul a stílus, a minőség és a funkcionális kéz a kézben jár. Akár nagy tárhellyel rendelkező nappali összeállításokat keres, akár kisebb bútorokat nálunk stílusos, eredeti olasz bútorokat talál. Gondosan összeállított nappali szekrények, szekrénysorok, médiafalak és kiegészítő elemek is várják áruházunkban. Válasszon bútort készletről, vagy rendeljen testreszabott, egyedi nappalit!

Végül egy tipp! Médiafalak esetében időben tervezzük meg és mérjük le, hová fog esni a nappalinkban a TV és egyéb elektronikai berendezés helye.

Back to Top