KERESÉS

Tomasella modern nappali kompozíciók

A nappali berendezése olyan kihívás az emberek számára, amely képes felkelteni a fantáziát és, amelyből valóban hatékony ötletek születhetnek. Kombinálja a különböző tereket, a teli és üres teret, a polcokat és ajtókat, variálja a szimmetriát vagy az aszimmetriát! Néha a merészség a nyerő választás.

A Tomasella modern nappali kompozíciók segítséget nyújtanak a nappali elegáns berendezéséhez.

A nappali berendezése olyan kihívás az emberek számára, amely képes felkelteni a fantáziát és, amelyből valóban hatékony ötletek születhetnek. Kombinálja a különböző tereket, a teli és üres teret, a polcokat és ajtókat, variálja a szimmetriát vagy az aszimmetriát! Néha a merészség a nyerő választás. Különösen akkor, ha minőségi alapanyagból, tömör szerkezetű bútorból indulunk ki. Ha a legapróbb részletekre is odafigyelünk, tartós és könnyen karbantartható nappalink lehet. A Tomasella modern nappali kompozíciók mindenkinek segítenek berendezni a nappalit.

Tehát a nappali berendezése a Tomasella modern nappali kompozíciók segítségével nagyobb szórakozás, mint elkötelezettség. Mert a formák és színek tökéletes összetétele ezután a szoba többi bútorát is kiemeli. Például az Atlante A104 lakóterület kompozíciójában a polcok és ajtók váltakozása zárt teret kínál különféle, a szem elől rejtett, de kéznél lévő tárgyak tárolására. De olyan helyekre is, ahol egy életre szóló emlékek bukkanhatnak fel anélkül, hogy nagyon erősen rányomnák a bélyegüket a környezetre. Az alsó és hosszú rész praktikus tároló, de tartófelület is egyben a televízió, az erősítőrendszer, a dekorációs tárgyak vagy a könyvek számára is. Így, a nappali a pihenés helyszínévé válik egy intenzív munka után. Az Atlante A104 kompozíciónak köszönhetően könnyen elérhető lesz minden, amire szüksége van és a helyiségben mindig rend lesz.

Kérdése vagy kérése van a termékkel kapcsolatban? Keresse fel kollégáinkat az elérhetőségek egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra!

Gyártó oldala

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tomasella/ Modern nappali

Méret SZxHxM [mm]:

egyedi igény szerint, széles elemválaszték alapján

Szín:

Fafurnér, laminált színek széles választéka, matt és magasfényű lakkozott

Típus:

Modern nappali kompozíciók, polcrendszer

Back to Top