KERESÉS

Moon nappali kompozíciók

Ez a tartalmas, új kollekció egy egészen új stílust képvisel a nappaliban. Az északi stílus egyszerűsége ötvöződik az olasz ízléssel, az elegáns dekoráció érdekében. Egy fiatal és dinamikus otthon számára készült, de a legjobb és mélyen gyökerező olasz bútorgyártási hagyomány is jellemzi. Ennek a kollekciónak két díszítő mintája a megkülönböztető jegye.

A Moon nappali kompozíciók minden darabja teljes egészében Olaszországban készül.

Abban a helyiségben, ahol a mindennapi élet telik és valószínűleg a legtöbbet vagyunk, fontos, hogy képesek legyünk  ötvözni a praktikumot és a dizájnt. A Moon nappali kompozíciók ennél többet tudnak, mert elhozzák az otthonunkba a művészetet. Mindezt a modern gyártási technológiák és a bútorkészítő mesterek ügyes kezei által. 

A Moon nappali kompozíciók esetében semmi sem jött létre véletlenül. Mindig van egy eredeti tervezési projekt, amelynek célja a gyakorlati és esztétikai igények kielégítése. A vállalat úgy döntött, hogy szabadalommal védi ezt a formatervezési mintát. Emiatt minden darab exkluzív alkotás. A praktikusság eleganciát is jelent. A Moon nappali kompozíciók termékeit a márvány megmunkálási technikái inspirálták a Modo10 gyártó szerint.  

Ez a tartalmas, új kollekció egy egészen új stílust képvisel a nappaliban. Az északi stílus egyszerűsége ötvöződik az olasz ízléssel, az elegáns dekoráció érdekében. Egy fiatal és dinamikus otthon számára készült, de a legjobb és mélyen gyökerező olasz bútorgyártási hagyomány is jellemzi. Ennek a kollekciónak két díszítő mintája a megkülönböztető jegye. A kör és a szabálytalan geometriai alakzatok, amelyeket olyan technika alkalmazásával kapunk, mint amilyen a „dombormű” a márvány esetében. Ám, a technikát itt kőrisfára alkalmazzák; a díszítéseket „faragják” a tömör fából készült felület három rétegére és csak utána fejezik be a bútorgyártó szakemberek ügyes kezei a terméket. A 8 meleg árnyalatú természetes vízbázisú kőrisfa azért lett kiválasztva, mert ez az anyag könnyen alkalmas hajlításra.

Ha kérdése esetleg kérése lenne a termékkel kapcsolatban, kérjük, hogy keresse fel kollégáinkat az elérhetőségek egyikén! Látogasson el Facebook oldalunkra is!

Stílus és elegancia tömör fából.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Modo10 / Moon

Anyag:

fa

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint és egyedi méretben

Szín:

matt és faerezetű, széles színskála: magasfényű

Típus:

Modern nappali kompozíciók, polcrendszer

Back to Top