KERESÉS

My space polcrendszerek

A My space polcrendszerek és könyvespolc oldalsó panelekkel rendelkezik, amely sokoldalúságot biztosít számára. A rendszert oldalak és polcok jellemzik, amelyek előtérbe helyezik a minőséget és a strapabíróságot.

Ez a nappalibútor-kollekció egy olyan termékcsalád, amely kiváló válasz mostani években kialakult, új otthoni élet igényeire.

Két elsődleges referenciára támaszkodik: a  funkcionalitásra és az esztétikára. A My space azaz az én terem nem csak egy polcrendszer, hanem egy új életérzés legújabb meghatározása és kifejeződése a bútoriparban. Olyan kollekció, amely a könyvespolcot a mindennapi élet funkcionális központjává teszi és maximális sokoldalúságot biztosít a kompozíció és a stílus tekintetében. A My space polcrendszerek és könyvespolc oldalsó panelekkel rendelkezik, amely sokoldalúságot biztosít számára. A rendszert oldalak és polcok jellemzik, amelyek előtérbe helyezik a minőséget és a strapabíróságot.

Az Alf DaFrè rendszereket egyébként is úgy tervezték, hogy funkcionális, integrált munkakörnyezetet hozzanak létre, és mindenekelőtt képesek legyenek koherensen reagálni az új gondolkodásmódra és az új home office-os teljes életvitelre is. Mindezek mellett óriási elem- és méretválaszték áll rendelkezésünkre, akár egyedi méretekkel is. Lehetnek a megvásárolni kívánt termékek között nyitott és zárt polcos elemek, amik állhatnak akár a térben szabadon, akár a falhoz tolva. Ha az igények olyanok, akkor üveges, vitrines változattal is tudunk szolgálni. Ráadásul mindez rengetegféle színben választható. A termékkel egész falak betölthetőek.

Bármilyen termékkel kapcsolatos kérdéssel forduljon bátran kollégánkhoz és keresse fel őket az elérhetőségeink egyikén! Vagy látogasson el közösségi csatornáinkra, például Facebook oldalunkra is!

Funkcionalitás és esztétika nappalikba, irodákba vagy üzlethelyiségekbe.
Látogasson meg bennünket, segítünk valóra váltani álmai bútorát!

Óriási elem és méretválaszték áll rendelkezésünkre, egyedi méretekkel is.

Gyártó oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf / My space

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint és egyedi méretben

Szín:

matt és faerezetű, széles színskála: magasfényű

Típus:

Modern nappali kompozíciók, polcrendszer

Back to Top