KERESÉS

Viky modern szék

Az olasz tervezésű, minőségi alapanyagokból készült Viky modern szék háromféle eltérő verzióban is kapható. A székek tömör tölgyfából készültek, textillel bevont ülőfelülettel rendelkeznek, melyeknek színe választható.

A Viky modern szék a minimalista dizájn háromféle verzióban, hogy mindenki megtalálja a kedvencét.

Az olasz tervezésű, minőségi alapanyagokból készült Viky modern szék háromféle eltérő verzióban is kapható. A székek tömör tölgyfából készültek, textillel bevont ülőfelülettel rendelkeznek, melyeknek színe választható. A Viky 1 négy lábon áll, amelynek meghosszabbított lábain egy fa „keret” fut végig, ez a keret kartámaszként funkcionál. A keret megtámasztja a hátat is. Az ülőfelület párnázott, textíliával bevont. A Viky 2 modell a Viky 1 modell formatervét követi, ez a modell párnázott háttámlával rendelkezik. A Viky 3 modell a megszokott formatervet követi.

Ezek a székek minimalista, modern stílusban készültek, így távol áll tőlük a túldíszítettség. Egyszerűek, de nagyszerűek. A különféle változatoknak köszönhetően van választási lehetőségünk. A kényelmes székek kötelező elemei egy étkezőnek vagy akár irodának. A Viky modellek remekül illenek otthoni és munkahelyi környezetbe is egyaránt. Választható színekben kaphatók, így garantáltan illenek majd mindenhez. Ha fontos Önnek az egyedi megjelenés, a kényelem és a minőség, akkor érdemes a Viky modelleket választani.
 
Itt a változó formaterv, de a változatlan minőség! A Viky modern szék modelljei minden helyiségben megállják a helyüket!

A termékkel kapcsolatban bátran keresse fel segítőkész kollegáinkat! Látogasson el a Facebook oldalunkra és tekintse meg a legújabb lakberendezési ötleteinket!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/viky

Típus:

alf dafre, Modern kárpitos szék

Back to Top