KERESÉS

Mind a(z) 24 találat megjelenítve

Show

Canova modern komód

Magma komód

Modern komód tálaló Dado

Modern komód tálaló Cartalegno

Modern komód tálaló Metropolis

Modern komód tálaló Musa

Modern komód tálaló Nobel

A fa alapszerkezetű Modern tálaló komód Recta bútort többféle színárnyalat alapján választhatjuk.Modern tálaló komód Recta enteriőrben festménnyel
Újdonság

Modern komód tálaló Recta

Komód tálaló Tiffany

Modern komód Depop

Modern komód Tartan

Modern komód Maya

Modern komód Honey

A Modern komód Drops esetében semmit nem bíztak a véletlenre, hiszen elnevezése is azt jelenti, hogy cseppekRáadásul a tükörhatású felületet háromféle árnyalatból választhatjuk ki, például ezüst, bronzos és füstös árnyalat.
Újdonság

Modern komód Drops

Modern komód Diagonal

Modern komód Metropolis

Vinci komód

Matisse komód

Flamingo komód

Kong komód

Idra komód

Modern komód Athena

Modern komód Atlante

a Modern komód, amely a Kendo elnevezést kapta, egy igazán páratlan termék a hagyományos tárolóegységekkel szemben.Modern komód Kendo - ajtajai érdekes formájúak
Újdonság

Modern komód Kendo

A komód sok minden tárolására alkalmas bútordarab, melynek használatával nem hevernek majd szanaszét a holmik. Míg a madie legkönnyebben tálalószekrénynek, kredencnek fordítható, nevezhető. Mindkettő bútor tökéletesen illik egy étkezőbe és egy nappaliba vagy akár hálószobába is. Ajtóval vagy fiókkal, különböző méretekben készülnek, hogy megfeleljenek az adott helyiség különféle igényeinek. Több méretben és variációban, választható fahatású, lakkozott matt, magasfényű és fa felületekkel.

Egy komód lehet fiókos, nyitható ajtós vagy a kettő kombinációja, valamint tolóajtós is. Egy madie akár üvegajtós, vitrin formában is elképzelhető. Az alacsonyabb tervezésű komódok tetejére vázákat, dekorációkat, vagy akár egy TV-t is lehet tenni.

Az itáliai asztalos mesterek remekműveit most Ön is hazaviheti! A design, a felhasznált anyagok és a minőségi asztalosmunka tökéletes megvalósulása ezekben a bútorokban találkozik össze! Látogasson el hozzánk személyesen, csodálatos komódokkal, éjjeli szekrényekkel, tároló szekrényekkel várjuk! Széles szín- és anyagválasztékkal, választható felületekkel és méretekben rendelhető, egyedi olasz bútorok igényre szabva!

Back to Top