KERESÉS

Modern komód tálaló Cartalegno

Háromféle méretben kapható a Modern tálaló komód Cartalegno elnevezésű, termékünk, így minden méretű otthon számára megtalálható a megfelelő bútordarab. Továbbá három különböző színben is elérhető a bútor, amelyhez opcionálisan választható, hogy magasfényű vagy matt lakkozást szeretnénk. Ám, az ajtókeretbe vésett markolat csak egyféle színvariációban létezik.

A Cartalegno kollekció is az Alf DaFre értékeit hivatott képviselni. A termékcsalád tagjai között találhatunk szekrényeket és komódokat is.

A Cartalegno modern tálaló komód egyedi kialakítású és tervezésű tároló bútor, amelynek barázdált felületei kellemes tapintásúak. A gyártó apró részletességgel tervezte meg az egyszerűnek tűnő, posztmodern hatású bútordarabot. Sarkaiban apró, úgynevezett meglepetés részleteket rejtettek el, amelyek az eredeti, belső tömörfát szeretnék idézni.

A komód ajtómechanizmusa mágnesekkel van ellátva. Az ajtók nyitása könnyű, hiszen az ajtókeretbe vésett markolatok segítségével lehet kinyitni, illetve becsukni azokat. Belső tároló felülete erős és strapabíró polcokat rejt, amelyek kiválóan alkalmasak a különböző tárgyak elhelyezésére. Háromféle méretben kapható a Modern tálaló komód Cartalegno elnevezésű, termékünk, így minden méretű otthon számára megtalálható a megfelelő bútordarab. Továbbá három különböző színben is elérhető a bútor, amelyhez opcionálisan választható, hogy magasfényű vagy matt lakkozást szeretnénk. Ám, az ajtókeretbe vésett markolat csak egyféle színvariációban létezik. Tekintse meg termékgalériánk összes képét, hogy könnyebb legyen a választás!

Az Alf DaFre márka termékei magas esztétikai és funkcionális minőségűek, amelyeket a maximális megbízhatóság érdekében hoztak létre. A termékeket Olaszországban tervezték és ott is gyártják, hogy a gyártás minden szakasza teljes odafigyeléssel és felügyelettel, valamint pontos ellenőrzéssel készüljön. Ráadásul a fa alapanyagú bútorok egyik leghíresebb képviselője az Alf DaFre márka.

Kérdés merült fel Önben? Akkor keresse munkatársainkat az elérhetőségek egyikén és látogasson el Facebook oldalunkra is!

Gyártói oldal

 

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Cartalegno

Anyag:

fa

Szín:

matt és faerezetű, széles színskála: magasfényű

Típus:

madie, Modern komód, nappali, tároló

Back to Top