KERESÉS

Modern komód Depop

A Modern komód Depop nevet viselő komódnak, két méretváltozata áll rendelkezésre a vásárláskor, illetve az alapszerkezethez és a lábakhoz is különféle variációs lehetőségek választhatóak.

A szakértők szerint az 1920-as évek csillogó stílusa ihlette a Depop komód kivitelezését, amely a metsző hatású, geometriai mintákban fedezhető fel.

Sokak szerint ez a bútordarab képviseli legjobban a kortárs Tonin Casa márkát. A Modern komód Depop fémlábai megfelelően terhelhetők, így tökéletes módon tudják alátámasztani a fa alapszerkezetet. A különleges geometriai mintákat, úgynevezett szitanyomással vitték fel a bútor felületére. A textúra, a színek, a kialakítás és az így keletkezett látványvilág elvarázsol mindenkit, aki csak látja. Szemet gyönyörködtető megjelenése mellett, igazán praktikus tárolóeszköz ez a termék, hiszen két ajtóval és fiókokkal is ellátott komódról beszélhetünk. A Modern komód Depop nevet viselő komódnak, két méretváltozata áll rendelkezésre a vásárláskor, illetve az alapszerkezethez és a lábakhoz is különféle variációs lehetőségek választhatóak. Alapszerkezete lehet matt fekete és matt aranyszínű, illetve kék is. Tekintse meg a termékgalériát vagy látogasson el a gyártói oldalra, hogy még egyszerűbb legyen a választás!

A Tonin Casa termékeket, a kortárs olasz stílus mellett, az elegancia jellemzi. A bútordarabok gyártása során precíz odafigyeléssel választják ki az alapanyagokat és innovatív kivitelezéssel állítják elő a bútordarabokat. A Tonin Casa márka termékei minden olyan értéket képviselnek, ami számít egy barátságos és mégis egyedi otthon berendezésénél. Ezek a termékek egyedülállóak, hiszen minőségük és eredetiségük miatt kiemelkedőek az olasz márkák világában. A szenvedély, a kivitelezés, a hagyományok innovatív őrzése és a funkcionalitás jellemzi a Tonin Casa bútorait.

Ha kérdése vagy kérése adódna, akkor keresse kollégáinkat az elérhetőségek egyikén és látogasson el Facebook oldalunkra is!

A gyártó oldala

 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Tonin casa / Depop

Méret SZxHxM [mm]:

167x48x76 cm, 192x48x76 cm

Szín:

Link: Gyártó oldala

Típus:

madie, Modern komód, nappali, tároló

Back to Top