KERESÉS

Modern szék LF653

Az olasz Zanini Mobili cég 30 éve bútorgyártással foglalkozik. Termékeik a minőségről és az egyedi dizájnról ismertek. Az olasz tervezésű MODERN szék LF653 is egy Zanini Mobili termék, amely gondosan kiválasztott, minőségi alapanyagokból készült a legújabb technikák segítségével

Legyen szó bármely bútordarabról a kényelem mindig fontos szempont. A MODERN szék LF653 kényelmes és dizájnos is egyben, így panasz nem lehet rá.

Az olasz Zanini Mobili cég 30 éve bútorgyártással foglalkozik. Termékeik a minőségről és az egyedi dizájnról ismertek. Az olasz tervezésű MODERN szék LF653 is egy Zanini Mobili termék, amely gondosan kiválasztott, minőségi alapanyagokból készült a legújabb technikák segítségével, hogy még időtállóbb és kényelmesebb legyen. A letisztult, modern formaterv alapján készült MODERN szék LF653 négy falábon áll, amelyeknek végei lekerekítettek. Háttámlája és ülőfelülete műanyagból készült. A műanyag részek párnázottak és kárpitozottak. Az egyszerű dizájnnak köszönhetően ez a szék elhelyezhető az étkezőben, irodában, váróteremben, közösségi terekben vagy akár a szobában is.

Íves, párnázott háttámlája még kényelmesebbé teszi ezt a bútordarabot, így akár egy hosszabb ülőmunka során is remek társ lehet. Legyen szó akár evésről, munkáról, tanulásról, olvasásról, várakozásról a kényelem mindig fontos. Egy szék pedig mindig legyen kényelmes és dizájnos is. Azok számára, akik szeretik a klasszikus formatervezést, de egy igazán modern ülőbútorra vágynak a MODERN szék 653LF a legjobb választás.

Egyszerű, de nagyszerű! Az LF653 szék egyszerűségével minden helyiségben jól tud mutatni. Válassza Ön is ezt a bútordarabot és helyezze el a lakás bármely pontján!

Kérdése merült fel a termékkel kapcsolatban? Keressen fel minket bátran!
Ha elakad a lakberendezésben és egy kis inspirációra vágyik látogasson el az Instagram oldalunkra!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Zanini Loft / LF653

Anyag:

fa, műanyag, textil

Méret SZxHxM [mm]:

magasság: 79 cm, mélység: 51 cm, ülésmagasság: 48 cm, szélesség: 48,5 cm

Szín:

szürke szövet

Típus:

Modern kárpitos szék

Back to Top