KERESÉS

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Show

Bonaldo puffok

Tulipe design fotel

A stílus, az elegancia és a visszafogott luxus általánosságban jellemzi az olasz lakberendezést, az olasz bútortervezést és belső építészetet. Manapság a legfontosabb design elv a tökéletesen kivitelezett műalkotás, ami a legkönnyebben a luxus kiegészítő bútorok tekintetében érhető tetten. Egyszerre kínálunk kényelmet, szépséget és tartós olasz bútort. Nálunk a bemutatóteremben és a megvásárolt termékekkel otthon is mindennap megtapasztalhatja az olasz bútorok kényelmét, a minőséget, az olasz design múlhatatlan szépségét.

Különleges lebegő szekrények, üveges és zárt változatban, nyitott polc rendszerek, amik lehetnek akár fémből is, matt vagy polírozott változatos színekben. A fém és a fa felületek kombinációja segít, hogy a legutolsó olasz design trendek szerinti alkothassa meg legújabb bútorait. Ön megálmodja, a Monte Grappa pedig segít megtervezni és kivitelezni!

A luxus kiegészítő bútorok mindenki otthonába eljuthatnak, így a lakás az elegancia és fennköltség igazi oázisa lehet, ahol mind a tulajdonosok, mind a vendégek úgy érezhetik magukat, mintha királyok lennének!

Back to Top