KERESÉS

Canova modern komód

A modern Canova komód elegáns kinézetének köszönhetően igazán exkluzív környezetbe illik. A stílusos tükörüveg és kerámia ajtók színei csak fokozzák a nappali, a dolgozószoba vagy az iroda eleganciáját.

A Tonin Casa a fém, a föld és a drágakövek színeinek eleganciáját ragadta meg e csodálatos Canova modern komóddal. A bronz, az ezüst és a borostyán örök dizájn színek!

A Canova modern komód elegáns kinézetének köszönhetően igazán exkluzív környezetbe illik. Méreténél fogva, teljesértékű használati- és önálló dizájn elemként is funkcionál. Három- és négyajtós változatban rendelhető. Kitűnő választás nagyobb nappalikba, szalonokba, dolgozószobákba és irodákba is. A melegebb színeket kedvelők a bronz és a márvány rendkívüli összhatását, míg a hideg színeket preferálók az ónix szürke, ezüstüs színárnyalatú komódot választhatják. A Canova modern komódok alapszerkezete fából, a lábak festett fémből, míg az ajtók a tükörüveg és a kerámia házasításával készülnek. A stílusosan kialakított ajtók gres porcelán felülete különleges “folyékony föld”, ónix borostyán és akár zafír fekete színnel is kérhetőek, matt és fényes kivitelben. Az üvegfelület áttetsző füst- és bronzszínű lehet.

A Tonin Casa termékeket, a kortárs olasz stílus mellett az elegancia jellemzi. A bútordarabok gyártása során precíz odafigyeléssel választják ki az alapanyagokat és innovatív kivitelezéssel állítják elő azokat. A Gianni Tonin által alapított Tonin Casa olasz, modern bútorgyártó céget az európai tervezők már régóta az egyik üzletág legjobb belsőépítészeti vállalatának tekintik.

Amennyiben kérdése vagy kérése adódna, kérjük keresse fel kollégáinkat elérhetőségeink egyikén és látogasson el Facebook oldalunkra is! Bővebb felvilágosítással megújult bemutatótermünkben személyesen is szolgálunk!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Ego / Canova

Típus:

Modern komód

Anyag:

fa alapszerkezet/tükörüveg és kerámia ajtók

Érdekelhetnek még…

Back to Top