KERESÉS

Modern komód tálaló Musa

A modern tálaló komód Musa esetében egy hagyományos komód és egy keskenyebb, de magasabb komód (amely opcionálisan kiegészülhet egy vitrines felülettel) is elérhető. A többi, hagyományos komódtól megkülönböztethető, hiszen lekerekített alakjával és az ajtókon található ferde vágásokkal kiemelkedik a komódok közül.

A Musa elnevezésű tálaló komód többféle variációban elérhető, igen változatos termékünk.

A modern tálaló komód Musa esetében egy hagyományos komód és egy keskenyebb, de magasabb komód (amely opcionálisan kiegészülhet egy vitrines felülettel) is elérhető. A többi, hagyományos komódtól megkülönböztethető, hiszen lekerekített alakjával és az ajtókon található ferde vágásokkal kiemelkedik a komódok közül. Közös ismertető jegye a termékcsaládnak, a különleges kinézete mellett, hogy a festett, fém lábszerkezet kialakítása egy visszatérő elem a Musa termékek között.

Négyajtós szerkezete strapabíró, fiókos elemeket rejt magában. Háromajtós variációja ugyanezen az elven működik, mint négyajtós társa. Kivételessége viszont a kétajtós változatban fedezhető fel, ugyanis itt már megjelenik a vitrines kiegészítő rész is, amelynek edzett és átlátszó üvege kellő biztonságot nyújt tárgyai és dísztárgyai számára is, de mégsem rejti el a kíváncsi szemek elől azokat. Négyféle méretben választható a Modern tálaló komód Musa elnevezésű komód. Továbbá hihetetlenül sokféle színárnyalat és anyagtípus elérhető, akár matt lakkozással. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen a választás, ide kattintva ellátogathat a gyártói oldalra vagy megnézheti a termékgaléria képeit is!

Az Alf DaFre a fa alapanyagú bútorok gyártásában az egyik legelismertebb olasz márka. Az innováció mindig is része volt a márka termelési stratégiájának, azzal a folyamatos céllal, hogy kielégítse a vásárlók igényeit. Stilisztikai és technológiai kutatásaik mindig a legmagasabb minőség biztosítását célozta meg. A gyártott termékek az élet legkorszerűbb trendjeit követik és maximális kombinációs szabadságot biztosítanak minden egyes bútordarab vásárlójának.

Kérdése vagy kérése van? Akkor keresse munkatársainkat az elérhetőségek egyikén és látogasson el Facebook oldalunkra!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Alf/ Musa

Anyag:

laminált

Szín:

matt és faerezetű, széles színskála: magasfényű

Típus:

madie, Modern komód, nappali, tároló

Back to Top