KERESÉS

Baly étkezőasztalok exkluzív asztallap választékkal

Elérhetőek kerek, szögletes és lekerekített sarkú kivitelben, amelyek között megtalálhatóak a kifinomult temperált üveg, meleg fa, praktikus kerámia és luxus márvány anyagokból készült opciók. Ezek az egyedi és különleges darabok lehetővé teszik az enteriőr személyre szabott kialakítását, és bármilyen stílusú otthonhoz tökéletesen illeszkednek.

A praktikus és időtálló kerámia asztallapok ellenállnak a mindennapi igénybevételnek, és elegáns megjelenésükkel emelik az étkező hangulatát.Baly étkezőasztalok exkluzív asztallap választékkal: temperált üveg, fa, kerámia és márvány anyagokból – kerek, szögletes és lekerekített sarkú kivitelben

Az étkezőasztal elegáns lábakat kapott, amelyek különleges módon fonódnak össze, így nem csupán esztétikus megjelenést kölcsönöznek , hanem biztos és stabil tartást is biztosítanak.

Asztallap opciók:

A modern és letisztult temperált üveg kifinomultságot és könnyedséget tükröz. A természetes és meleg hatást sugárzó fa tökéletes választást jelent az otthon meleg és barátságos légkörének kialakításához. A praktikus és időtálló kerámia asztallapok ellenállnak a mindennapi igénybevételnek, és elegáns megjelenésükkel emelik az étkező hangulatát. A luxus és elegancia megtestesítői, a márvány asztallapok, az enteriőrt időtlen szépséggel és eleganciával töltik meg.

Bármelyikük elérhető kerek, szögletes és lekerekített sarkú kivitelben is, hogy minden vásárló megtalálhassa a számára tökéletes megjelenést és stílust. Az egyedi formaválasztékkal lehetőség nyílik az enteriőr adottságaihoz való tökéletes alkalmazkodásra, legyen szó klasszikus vagy modern, patinás vagy eklektikus stílusról.

A Baly étkezőasztalok exkluzív asztallap választékkal teszik teljessé az otthonunkat, és inspirálják a közös étkezéseket és találkozásokat. Mindegyik étkezőasztal egyedi és különleges darab, amely lehetővé teszi az enteriőrünk személyre szabott kialakítását a saját ízlésünknek és stílusunknak megfelelően.

 

 

Baly temperált üveg étkezőasztal elegáns és modern étkezőasztal

Baly étkezőasztal különleges temperált üveg asztallappal

Az asztallapokat választhatjuk továbbá kerámiából, fából vagy márványból is, mindegyiküket 15 mm vastagságban.

Kapható az alábbi méretekben:

A különleges asztallap opciók között megtalálható a modern és letisztult temperált üveg, mely kifinomultságot és könnyedséget tükröz.

 

A Baly fa asztal egy modern étkezőasztal, mely tökéletesen illeszkedik otthonunk nappali részének berendezéséhez.

Baly étkezőasztal fa asztallappal

Hasonlóan a többi Baly étkezőasztalhoz, elérhető kör-, vagy téglalap alakban, és lekerekített formában is.

Kapható az alábbi méretekben:

fa asztallap méretek

A praktikus és időtálló kerámia asztallapok ellenállnak a mindennapi igénybevételnek, és elegáns megjelenésükkel emelik az étkező hangulatát.

Baly étkezőasztal kerámia asztallappal

Ez az rendkívül elegáns asztallap 10 mm vastag edzett üveg és 6 mm vastag kerámia ötvözete.  Folt- és karcmentes, hőálló és könnyen tisztítható.  Mind téglalap-, mind kör alakban elérhető, így  a különböző stíluspreferenciáknak és igényeknek is megfelel. Választható márvány, üveg és fa kivitelben is, így lehetőség nyílik a személyes ízlésre szabott megjelenésre. Az igazán harmonikus összhatás elérése érdekében javasoljuk a rendkívül kényelmes, szürke bőrborítású Max székek kombinálását hozzá.

Kapható az alábbi méretekben:

kerámia asztallap mértek

A luxus és elegancia megtestesítői, a márvány asztallapok, az enteriőrt időtlen szépséggel és eleganciával töltik meg.

Baly étkezőasztal márvány asztallappal

A márvány asztallap kifinomult eleganciája egyszerre egyedülálló és lenyűgöző, olyan, mintha egy műalkotást helyezett volna el otthonában.   Az összhatást tovább fokozhatjuk az ízléses, bézs színű bőrrel bevont Sofia székekkel történő kombinálással.

Kapható az alábbi méretekben:

márvány asztallap méretei

Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén. További inspirációért látogasson el bemutatótermünkbe, vagy keresse fel folyamatosan frissülő Facebook oldalunkat.

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

eforma

Anyag:

fa, kerámia, márvány, üveg

Típus:

Modern étkezőasztal

Back to Top