KERESÉS

Azonnal elvihető akciós kanapék

KÉSZLETKISÖPRÉS a Monte Grappánál 30 %-os árkedvezménnyel! Válogassanak szebbnél szebb kiállított kanapéinkból bemutatótermünkben!

Azonnal elvihető akciós kanapék

KÉSZLETKISÖPRÉS! Azonnal elvihető akciós kanapékat kínálunk megvételre bemutatótermünkben. A fix kanapék mellett, elektromos relax funkcióval ellátott ülőgarnitúrát, sőt relaxos ágyazható kanapét is értékesítünk óriási kedvezménnyel. A kiállított azonnal elvihető akciós kanapék ismérvei a fotón látható sorrendben a következőek:

1.       Paul fix kanapé: a merész narancssárga színű, karfáin különleges dekorvarrással készült szófa elsőre eleganciájával bűvöli el csodálóját. Utolsó „drágakő”-ként tartjuk nyilván, mert már nem szerepel a rendelhető bútorok listáján.

2.       Momenti relax kanapé, azaz az „Úr”: megjelenése tekintélyt parancsoló. Párnázott felülete extra kényelemről árulkodik. Kiemelkedő tulajdonsága a háttámlát és a lábtartó részt külön-külön működtető elektromos relax funkció, amit egy távirányítóval vezérelhetünk. Egyediségét az oldalán és az alján végig futó nikkel fekete fém dekorációnak és a valódi bőrből készült kárpitozásának köszönheti.

3.       Zippy fix kanapé: modern légies forma jellemzi. Manuálisan mozgatható fejtámlával, elemenként lehúzható és tisztítható szövettel rendelkezik.

4.       Living Minimal átalakítható kanapé: a váz és a karfák sötétebb színe teszi karakteressé. Keskeny karfájának köszönhetően széles ülőfelületet biztosít. A hozzátartozó puff a garnitúra közé is tehető, valamint általa az „L” alak is létrehozható.

5.       RAV relaxos ágyazható kanapé: a non-plusz-ultra. Kivételes darabról beszélhetünk, hiszen ritka, hogy az ágyazhatóság kézen fogva járjon az elektromos relax funkcióval, de ebben az esetben ez megvalósult. A lábtartók rejtett gombokkal, a fejtámla manuálisan mozgatható. Mindennapos alvásra alkalmas ágygéppel és matraccal készült. A háttámla és a karfa valódi bőr, az ülésmélysége extrém, 66 cm, azaz magasabb egyének figyelmébe ajánljuk.

6.       Speed relax kanapé: a „népszerű”, kipróbálása után a sokadik rendelés ihletője. Aki nem hiszi, járjon utána! Jellemzői: 1 darab motoros relax ülés, runner funkció a lábak kényelméért, valamint a pozícionálható mozgatható fejtámlák. Garantáltan a család kedvence lesz!

Bővebb információért keressenek elérhetőségeink egyikén! További inspirációként tekintsék meg facebook oldalunkat is!

Speed kiállított kanapé nyitott relax üléssel

 

Speed kiállított kanapé runnerrel.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Felis/Samoa/Italialounge/CuboRosso

Anyag:

szövet, bőr

Típus:

Modern ülőgarnitúra, Fix-ágyazható-relax kanapék

Érdekelhetnek még…

Back to Top