KERESÉS

Comfort kitolható kanapé

A Comfort kitolható kanapé maximálisan támogatja egy fárasztó nap utáni, otthoni pihenést. Nem csak azért, mert kitolhatóak az ülései és így felpolcolható a fáradt láb és javítható a vérkeringés. Azért is szuper, mert ez a moduláris kanapé olyan, mintha egy építőkocka-dobozból nagy puha elemeket adtak volna a kezünkbe.

A Comfort kitolható kanapé a Samoa márka terméke és a Flow kollekcióba tartozik. Letisztult dizájnú, de mégis különleges kanapé.

A Comfort kitolható kanapé maximálisan támogatja egy fárasztó nap utáni, otthoni pihenést. Nem csak azért, mert kitolhatóak az ülései és így felpolcolható a fáradt láb és javítható a vérkeringés. Azért is szuper, mert ez a moduláris kanapé olyan, mintha egy építőkocka-dobozból nagy puha elemeket adtak volna a kezünkbe, hogy megalkothassuk az igényeinkre szabott kényelmes kanapét. Kényelmét fokozza az állítható fejtámla és a puha kartámla is, ami a vasárnapi ebéd után szunyókálást is lehetővé teszi.

A 100%-ban levehető huzat segíti a könnyebb kezelhetőséget és a tisztán tartást. Ráadásul akár bőrből és ökobőrből is készülhet a kárpitozás. Ez a kanapé sarokváltozatban is rendelhető. A Monte Grappa Mobili által forgalmazott modelleknél az alap 3-2-1 változatokon belül rendelhető több méretben két-, illetve háromszemélyes kanapé is, de az egyes elemekből tetszés szerint állíthatjuk össze a számunkra ideális méretet.

Amit érdemes tudni a Samoa olasz márkáról:

  • Egyedi kialakítású kárpitozott bútorok,
  • tapasztalt tervezők,
  • kiváló technológia és anyagismeret,
  • olasz innovatív stílus,
  • magas minőség és dizájnérték.

Választ adunk a termékkel kapcsolatos, minden felmerülő kérdésre, illetve tanácsot is adunk lakása berendezéséhez. Ennek érdekében lépjen velünk kapcsolatba az elérhetőségeinken, vagy látogassa meg Facebook oldalunkat!

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Comfort

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

LINK: Elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Modern ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top