KERESÉS

Amadeus ággyá nyitható kanapé

Az Amadeus ággyá nyitható kanapé, amely a Felis gyártó terméke szövettel kárpitozott és a képeken látható modellekhez hasonlóan, bármilyen nappalit elegánsan berendez. Az Amadeus egy moduláris, elegánsan minimalista kanapé, látható szegéllyel és kéderrel, az alapszövettel azonos vagy kontrasztos színben.

Az Amadeus ággyá nyitható kanapé, amely a Felis gyártó terméke szövettel kárpitozott és a képeken látható modellekhez hasonlóan, bármilyen nappalit elegánsan berendez.

Az Amadeus kanapéágy egy moduláris, elegánsan minimalista kanapé, látható szegéllyel és kéderrel, az alapszövettel azonos vagy kontrasztos színben. Belső tároló rekesszel, csökkentett szélességű karfákkal és kényelmes párnázással rendelkezik. Az Amadeus minden esztétikai és funkcionális részletében tökéletes, könnyedén nyitható bútordarab. Ez az ágyazható kanapé gyönyörűvé, ugyanakkor igazán barátságossá teszi a teret, eleganciát és letisztult stílust képvisel. Érdemes megnézni közelebbről!

Az Amadeus ággyá nyitható kanapé termékinformációi:

Lehúzható-e a huzat: 100%-ban igen.
Sarokváltozat rendelhető-e belőle: nem.
Ágyazható változat rendelhető: igen.
A matrac típusa: standard 14 cm magas expanzív. Választható matrac típusok: 14 cm vagy 18 cm magas expanzív D25, komfort D30, valamint Memory szivaccsal készült is.

Az Amadeus ággyá nyitható kanapé kezelése nagyon egyszerű mindenki számára. A hátrész beforgatásával nyílik, ezért az ágy nyitott állapotban nem foglal több helyet, mint a matrac hossza. 

A kanapéágy szervórásegítéses, egy kézzel nyitható mechanizmusa 2 év garanciával rendelkezik. Opcionálisan a bútor alatt történő takarítást elősegítő úgynevezett Clean Up emelő rendszerrel is kérhető. Továbbá lábtakaró elem is rendelhető hozzá.

Amennyiben kérdése, esetleg kérése merülne fel a termékkel kapcsolatban, azt javasoljuk, hogy keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/amadeus

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Ágyazható ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top