KERESÉS

Hubert ággyá nyitható kanapé

A Felis cég és a Hubert ággyá nyitható kanapé számos sajátos ötletet kínál a nappali berendezéséhez a funkcionalitás, a kényelem és a stílus jegyében. A Hubert ággyá nyitható kanapé olyan, mint egy jól fésült úriember, aki éppen élete egyik legfontosabb eseményére készül.

A Felis cég és a Hubert ággyá nyitható kanapé számos sajátos ötletet kínál a nappali berendezéséhez a funkcionalitás, a kényelem és a stílus jegyében.

A Hubert ággyá nyitható kanapé olyan, mint egy jól fésült úriember, aki éppen élete egyik legfontosabb eseményére készül. Kicsípte magát és mandzsettás inget véve a legszebb pompájában mutatkozik. Ez a kanapé mindezek mellett egy nagyon helytakarékos kanapé is, amely előnyös kisebb helyiségekbe, vagy egyszobás lakásokba fiatalok számára is első kanapénak. Ráadásul ágyazható így praktikus is azok számára, akik ragaszkodnak a pihentető alvás kényelméhez, de nincs elég helyük.

A Hubert ággyá nyitható kanapé termékinformációi:

Lehúzható-e a huzat: 100%-ban igen.
Sarokváltozat rendelhető-e belőle: nem.
Ágyazható változat rendelhető: igen.
A matrac típusa: standard 14 cm magas expanzív matrac. Az opcionálisan választható matracok fajtái 14 cm és 18 cm vastagságúak lehetnek, szintén expanzív D25, komfort D30, valamint memória szivacs is.

A kanapé méretei: hossza 187 cm, zárt mélység 108 cm, nyitott mélység 217 cm. 140 x 192 cm matraccal. A Hubert ággyá nyitható kanapé kezelése nagyon egyszerű mindenki számára. A hátrész beforgatásával nyílik, ezért az ágy nyitott állapotban nem foglal több helyet, mint a matrac hossza.

A kanapéágy szervórásegítéses, egy kézzel nyitható mechanizmusa 2 év garanciával rendelkezik. Opcionálisan a bútor alatt történő takarítást elősegítő úgynevezett Clean Up emelő rendszerrel is rendelhető.

Amennyiben kérdése, esetleg kérése merülne fel a termékkel kapcsolatban, azt javasoljuk, hogy keresse fel kollégáinkat az elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra is!

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

F/huber

Anyag:

ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

elemlista szerint

Szín:

több színben

Típus:

Ágyazható ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top