KERESÉS

Class klasszikus kanapé

A Class klasszikus kanapé tökéletes választás azok számára, akik kedvelik a klasszikus stílust, de mégsem szeretnének a végletekig menni, vagyis túlzottan díszes berendezésekkel dekorálni lakásukat.

A Class klasszikus kanapé a neoklasszikus stílus jegyében született, kompromisszumok nélkül.

A Class klasszikus kanapé tökéletes választás azok számára, akik kedvelik a klasszikus stílust, de mégsem szeretnének a végletekig menni, vagyis túlzottan díszes berendezésekkel dekorálni lakásukat. Ez a neoklasszikus stílusú kanapé modernebb berendezési tárgyakkal is remekül mutat, és a klasszikus stílusra jellemző eleganciáját sem veszíti közben el. Ha egyszerűen nem tudunk betelni a Class kanapé stílusával és a választott szövet szépségével, puffokat is rendelhetünk kanapénk mellé, melyekkel teljessé tehetjük a neoklasszikus gyönyört.

Moduláris jellegének köszönhetően elemeiből L alakú vagy akár sarokkanapét is létrehozhatunk. Természetesen az alapelemek külön is kaphatók: fotel és különböző méretekben elérhető két ülőpárnás kanapé formájában. A kanapéból ágyazható változatot is kérhetünk.

Az alacsony, lekerekített karfáknak köszönhetően több figyelmet kap a kanapé háttámlája és ülőrésze. Ez abban is segít, hogy a kanapé beilleszkedjen környezetébe, hogy ne tűnjön oda nem illőnek. Ehhez persze a kanapé baldachinra emlékeztető alsó része is nagyban hozzájárul.

A kanapét kiegészíthetjük fejtámlákkal, melyek három méretben kaphatók, illetve díszpárnákkal, melyek négy méretben elérhetők. Ha pedig néha kedvünk támadna kihangsúlyozni a kanapé klasszikus stílusát, mindössze annyit kell tennünk, hogy rendelünk hozzá bojtos, karfákra illeszthető kis takarót.

Ha Önt is vonzza a neoklasszikus stílus, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha más inspirációkra is szívesen vetne egy pillantást, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Gyártói oldal

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: igen (vendégágy)
Matrac típusa : expanzív 

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa/class

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint (pdf)

Szín:

több színben

Típus:

Klasszikus ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top