KERESÉS

Diva klasszikus kanapé

A Diva klasszikus kanapé moduláris kanapé, ami azt jelenti, hogy a nekünk tetsző elemekből állíthatjuk össze. A fotelen és a különböző méretű két ülőpárnás kanapén kívül tehát L alakút vagy éppen sarokkanapét is választhatunk.

A Diva klasszikus kanapé nevéhez híven gyönyörű, figyelmet követelő ülőalkalmatosság.

A kanapé téglalap alakú háttámlái szinte vonzzák a tekintetet. Világos színű vagy éppen mintás szövet választásával erre a hatásra még rá is tudunk erősíteni. A különleges, párnaszerű kartámaszok egyedivé teszik a kanapé kinézetét, és ugyancsak felhívják magukra a figyelmet, méghozzá az egyenes vonalaktól eltérő formáikkal. A Diva klasszikus kanapé moduláris kanapé, ami azt jelenti, hogy a nekünk tetsző elemekből állíthatjuk össze. A fotelen és a különböző méretű két ülőpárnás kanapén kívül tehát L alakút vagy éppen sarokkanapét is választhatunk. Ezen kívül még egy félkör alakú puff hozzáillesztésével is végződhet kanapénk. Ágyazható változatban is rendelhető, ennek köszönhetően az esetleges váratlan vendégek számára elegáns alvóhelyet tudunk biztosítani.

A Diva kanapé az Elite kanapéhoz hasonlóan kifelé ívelő karfákkal rendelkezik, ezzel kitör a komoly elegancia béklyóiból. A lágy eleganciához és a kényelemhez is hozzájárul a karfán elhelyezkedő párna alakú kartámla. Ha már a párnákról beszélünk, akkor azt is meg kell említenünk, hogy a kanapéhoz négy különböző méretűt is kérhetünk. Emellett még három méretben elérhető fejtámlát is választhatunk a Diva kanapéhoz, sőt a sor még nem ért véget, mert a kanapé mellé puffokat is kérhetünk. Azon nem kell aggódnunk, hogy ezek elvonják a figyelmet a Diva kanapéról. Ellenkezőleg! A puffok még inkább kiemelik a kanapé egyediségét.

Ha kérdése lenne ehhez a termékhez, vegye fel velünk a kapcsolatot! Kollégáink örömmel állnak rendelkezésére! Ha további inspirációkat is szívesen megtekintene, látogasson el Facebook oldalunkra!

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarokváltozat rendelhető: igen
Ágyazható változat rendelhető: igen (vendégágy)
Matrac típusa: expanzív

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa/diva

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint (pdf)

Szín:

több színben

Típus:

Klasszikus ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top