KERESÉS

Atena klasszikus kanapé

Az Atena klasszikus kanapé, választásainktól függően, sokféleképpen nézhet ki, de minden kinézetével kitűnik a nappali bútorai közül, birtokba veszi a teret. Ez a klasszikus kanapé több méretben is elérhető.

Az Atena klasszikus kanapé névadójához hasonlóan igazi istennőként uralja a teret.

Az Atena klasszikus kanapé, választásainktól függően, sokféleképpen nézhet ki, de minden kinézetével kitűnik a nappali bútorai közül, birtokba veszi a teret. Ez a klasszikus kanapé több méretben is elérhető. Jóllehet három személy is kényelmesen elfér rajta, de a szimmetria érdekében csak két ülőpárna került kialakításra. Fotel is elérhető az elemlistában, de ez természetesen csak egy ülőpárnával rendelkezik, akárcsak a puff. A leírtak alapján tehát egy egész szett rendelésére sincs akadály, de az Atena klasszikus kanapé természetesen önmagában is megállja a helyét.

Sarokváltozatban nem, de ágyazható változatban rendelhető. A kanapé huzatja 100%-ban lehúzható, így nem kell dísztárgyként kezelnünk a kanapét, a rajta ejtett foltokat akár azonnal, könnyen kitisztíthatjuk.

Speciális verziójának köszönhetően még több kinézetet is létre tudunk hozni az Atena kanapéból. A speciális verzió azt jelenti, hogy háromfajta faláb közül választhatunk új kanapénk megálmodásakor, mely emellett három színben elérhető. A választható lábaknak köszönhetően parkettához is jól mutat, sőt általuk ez a kanapé elegáns retró stílust is képviselhet.

Díszíthetjük a kanapét párnákkal, melyekből négy méretet is találhatunk az elemlistában, emellett bojtos karfa takarókkal is emelhetjük az Atena kanapé eleganciáját.

Ha bármilyen kérdése lenne ehhez a termékhez, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! Ha szeretne további inspirációkat is megtekinteni, látogasson el Pinterest oldalunkra!

Lehúzható huzat: 100 %-ban
Sarok változat rendelhető: nem
Ágyazható változat rendelhető: igen (vendégágy)
Matrac típusa: expanzív

Gyártói oldal

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Cikkszám:

Samoa / Atena

Anyag:

bőr, ecobőr, folttaszító impregnált szövet, kombinált

Méret SZxHxM [mm]:

Elemlista szerint LINK

Szín:

több színben

Típus:

Klasszikus ülőgarnitúra

A méreteket és a választható elemek listáját ide kattintva egy pdf file letöltésével tudja megnézni.

Értékelje a terméket a csillagra kattintva!

Átlagos értékelés: 0 / 5. Értékelések száma: 0

Még nem volt értékelés.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Back to Top